CRNA TAČKA Jeziva sličnost: U istoj ulici u kojoj je nastradao Mihajlo (26) iz Čačka, pre osam godina njegovog sugrađanina je ubio tramvaj
Foto: Printscreen/instagram

Naime, u istoj ulici u Beogradu pre osam godina, takođe u saobraćajnoj nesreći kao pešak, poginuo je još jedan student iz Čačka - Stefan Stanković (20).
- I Stefan je kao i Mihajlo bio izuzetno mlad kada je nastradao u saobraćaju. Obojica su bila iz Čačka, a poginula su u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Takođe, obojica su bila studenti. Stefan je pohađao Građevinski fakultet, a Mihajlo Elektrotehnički - navodi izvor.

Podsetimo, nesreća u kojoj je nastradao Stefan Stanković dogodila se u julu 2014. godine, kada je mladić prelazio ulicu.

- Stefan je pokušavao da pređe Bulevar kralja Aleksandra, stigao je do sredine Bulevara, gde su tramvajske šine. Tada je video kako mu s desne strane dolaze kola Hitne pomoći, a da bi ih izbegao, Stefan je koraknuo unazad i nije primetio da mu s leva nailazi tramvaj. Od udarca u tramvaj, Stefan je podleteo pod točkove kola Hitne pomoći - podsećaju mediji kako se desila tragedija pre osam godina.

Kako smo tada pisali, u trenutku nesreće, Stefan je pričao telefonom sa svojom majkom, koja je u jednom trenutku čula sirene i žamor, ali nije znala da je baš tada ostala bez sina.

Vukotić operisao lice, pa u Tursku ušao sa lažnim pasošem koji je nabavio na Kosovu - Alo.rs

Podsetimo, njegov sugrađanin Mihajlo Lečić nastradao je kada ga je na pešačkom prelazu velikom brzinom pokosio vozač "audija A3", M. N. (23). U trenutku nesreće, Mihajlo je držao svoju verenicu za ruku, a ona je za dlaku izbegla smrt.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading