TUGA DO NEBA Ovo je mladić kojeg je usmrtio bahati vozač u Beogradu, dok je sa devojkom prelazio ulicu!
Foto: Printscreen Facebook

Pešak Mihajilo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao Matija N. (23)

U jezivoj saobraćajnoj nesreći, o kojoj smo već izveštavali, a  koja se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra Beogradu teške povrede, u vidu preloma, zadobila je devojka V.L. ali i vozač audija.

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je  vozač automobila tokom preticanja vozila, koje se kretalo ispred njega, izgubio kontrolu nad vozilom.

- Automobil se kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Ustaničkoj ulici. Neposredno pre jezive tragedije on je preticao vozilo koje se kretalo ispred njega. Pretpostavlja se da je izgubio kontrolu nad vozilom i kada je pokušao da se vrati u svoju traku pokupio je mladića i devojku na pešačkom - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On dodaje da je nakon udarca u pešake "audi" izleteo van ulice, udario u parkirani automobi ali u stubiće i zid pored puta. Mihajilo je nastradao na mestu nezgode. 

Očevici kažu i da je mladić koji je vozio "audi" nakon nesreće bio potpuno van sebe.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading