POKUPIO JE SVE PRED SOBOM Vlasnik kuće u Smederevskoj Palanci u čije dvorište je uleteo pijani i drogirani vozač: Ko zna šta bi bilo da se auto nije zaustavio na česmi (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Kako svedoči D.P., čovek u čijem se dvorištu odigrala nesreća, ovo nije prvi put da se događa, a kako kaže, zabrinut je za svoju i bezbednost porodice.

Kako na početku razgovora navodi, nesreća se dogodila u subotu oko 20 časova.

Poznati fudbaler, sin pokojnog Iliije Petkovića, bivšeg selektora i član "superkartela"? - Alo.rs

„Sin je bio kod kuće, gledao je fudbal, a supruga i ja nismo bili tu. On nas je pozvao i rekao da je mladić vozilom sleteo sa puta, probio odgradu i uleteo u naše dvorište. Pokupio je kolima sto i stolice, rastinje, polomio drvo, odbio se o kuću i odvalio zidanu česmu“, navodi sagovornik.

Kako dodaje, vrlo brzo su došle nadležne institucije, a samo pukom srećom je izbegnuta veća tragedija.

Grk švercovao marihuanu - Alo.rs

„Vozio je preko 100 kilometara na sat. Ne daj Bože, ali naše dvorište je veliko i uvek puno dece. Srećom da ne svedočimo većoj tragediji. Taj mladić je iz Smederevske Palanke, došao je sutradan sa ocem da se izvini. Srećom ni on nije zadobio povrede“.

Sreća u nesreći je da nema povređenih lica, ali je kako kaže Popović, učinjena velika materijalna šteta.

„Danas bi trebalo da dođu iz osiguranja da procene štetu. Verujte mi da je šteta velika jer je od udarca napukao zid u kupatilu i nemamo vodu u kući. Njemu se automobil, zahvaljujući česmi, zaustavio tik ispred ulaznih vrata, u suprotnom bi uleteo u kuću i ko zna šta bi bilo“, kaže on.

Kako dalje ističe Popović, ovaj problem on i njegova porodica proživljava godinama i ozbiljno je zabrinut za njihovu bezbednost.

Srpski fudbaler uhapšen u vezi sa švercom 115 kilograma kokaina! - Alo.rs

„Ovo je 20. put da nam je automobil završio u dvorištu i kući. Takav je pravac i krivina, ljudi i trezni uleću. Verujte mi da ne znam šta više da uradim, molio sam nadležne institucije da nešto učine. Nakon subote, kontaktirale su me iz lokalne vlasti i nagovestili mi neke korake povodom ove situacije. Nadam se da ćemo naći neko rešenje pre nego što neko, ne daj Bože, nastrada“, kaže Dragan.

Nemanja M. je, kako je utvrđeno, imao 1,78 promila alkohola i bio je pod dejstvom marihuane. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading