OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U NOVOM SADU Kolima se zabio u drvo i stradao na mestu, tinejdžerka povređena! (FOTO)
Foto: Facebook

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta intervenisale su dve medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povređena maloletnica je sa politraumatskim povrdama posle inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu. Mladić je na licu mesta preminuo.

- Petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege dečje hirugije. Povređena je u svesnom stanju i i toku je dijagnostika - kaže dr Andree Đuretić, portparola Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U NOVOM SADU Kolima se zabio u drvo i stradao na mestu, tinejdžerka povređena! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil "BMW", u kojem je bio nastradali, iz još neutvrđenih razloga izleteo sa puta i udario u drvo.

- Ne zna se kojim smerom se kretao automobil. Ali ono što je za sada utvrđeno je da su kola udarila u ogromno drvo, koje se bukvalno prepolovilo od udarca i čak jedan deo drveta se "zabio" u automobil. Auto je gotovo prepolovljen, a na mestu nesreće intervenisali su i vatrogasci kako bi izvukli nastradalog - kaže naš izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading