"ŠTA DRAMIŠ, NISAM JE UBILA!" Džipom pokosila devojčicu na pešačkom u Beogradu, a onda odgovorila njenom ocu!
Alo/ M. Š.

Nemanja R. (40), otac povređene devojčice za medije kaže da i dalje ne može da dođe sebi, te da devojčica od trauma i povreda ne spava već dve noći.

- Moja ćerka se vraćala sa treninga, prelazila je ulicu na pešačkom prelazu, kada je na nju džipom naletela žena B. G., koja ju je udarila i oborila na asfalt. Od adrenalina i straha, ona je uspela da se pridigne, napravila je par koraka i pala je u nesvest. Hvala bogu, da su joj pritrčali očevici i podigli je - priča zabrinuti otac.

Kako kaže, on je brzo došao na mesto nesreće.

- S njom su u tom trenutku bile drugarice i pozvale su me. Odmah sam doleteo tamo. Ćerka mi je bila istraumirena, uplašena i teško povređena, a žena koja ju je pokosila nije se udostojila ni Hitnu pomoć da pozove. Očevici su mi rekli da se iz BMW-a čula glasna muzika i da je žena koja je bila za volanom gledala u telefon - priča otac i nastavlja:

- Ljudi, koji su videli nesreću su mi ispričali da je ona čak i dodala gas, umesto da koči, verovatno je mislila da može da prođe, loše je procenila. Najgore od svega mi je to što mi je na licu mesta u oči rekla, bez imalo srama, "Zašto dramiš, nisam je ubila!". To je bilo prvo što mi je rekla, ostao sam zabezeknut. Ova žena mora da odgovara! Neću dozvoliti da prođe nekažnjeno - kaže Nemanja R.

On naglašava da njegova ćerka od udesa ima povrede po celom telu.

- Ima hematome na struku i butinama, kao i nesvestice. Noću ne može da spava, budi se i povraća, a sinoć se od straha i upiškila u krevet. Žena koja ju je povredila, dok smo te večeri bili u Urgentnom centru, nije se udostojila ni da pozove i pita kako je dete, javila se tek sutradan porukom i to po savetu svog advokata - revolitiran je Nemanja R.

"Ja sam preživela, ali nekome može da se desi nešto gore"

Otac Nemanja R. kaže da je devojčica i dalje u šoku i da ga stalno pita: "Tata, zašto mi se to desilo, pa bila sam na pešačkom prelazu kao što si me učio?".

- Vidiš tata njoj moraju da uzmu dozvolu, ja sam preživela, ali šta ako se sledeći put nekome zbog takvih ljudi desi nešto gore. Celu noć smo u bolnici, da li će ovo proći? Sve me boli i plašim se - prepričava otac reči svoje ćerke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mudrac

27.10.2022 17:58

Takvo smeće nije za džip,to je za kolica.

ivana

27.10.2022 18:15

sto je ocevidci nisu objasnili sta je ucinila!?

Neka tamo

27.10.2022 18:32

Cerni covece, pa imas li ti ruke? Meni bi " malcice" prosla kroz sake😉

Maša

27.10.2022 19:19

Podrška za oca. Nemoj da odustaneš, dok je ne smesti dje treba Sram je bilo.