NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD VALJEVA U pesnici pronađena stisnuta žica, dve su pale na zemlju
Shutterstock/Kim Christensen

Smrt je nastupila usled strujnog udara, potvrdilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Tužilaštvo je naložilo da se nastavi dalji rad u cilju prikupljanja obaveštenja od Elektrodistribucije Vranje, radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pada žica sa električne mreže.

"PU Vranje obavestila je da je Ž. D. iz sela.Donje Žapsko, rođen 1967.godine, smrtno stradao na mestu zvanom Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u levoj šaci sada pokojnog Ž. D.

Nakon obavljenog uviđaja naloženo je da se nastavi dalji rad u cilju prikupljanja obaveštenja od Elektrodistribucije Vranje, radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pada žica sa električne mreže", navedeno je u saopštenju koje potpisuje v.f. Osnovnog javnog tužioca Milica Petković.

U PU Vranje potvrđeno je za medije da je policija jutros prijavljeno da je u ataru sela Donje Žapsko bez znakova života pronađen muškarac (1967). Policija je odmah izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo. Po nalogu tužilaštva izvršen je uviđaj.

Kako mediji nezvanično saznaju čovek je sekao drva u šumi i nije se vratio u toku noći kući. Jutros je pronađeno njegovo beživotno telo. Prema prvim nezvaničnim saznanjima nesrećni čovek nastradao je u šumi od strujnog udara, i da je do nesreće došlo kada se uhvatio za žicu od bandere.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading