DETALJI NESREĆE U DONJEM STUPNJU KOD ALEKSANDROVCA Puška opalila u igri rođene braće!
Foto: Shutterstock

Kako saznaju mediji, dijabola je praktično zakačila u predelu kod slepoočnice,starijeg brata,koji sva sreća, nije ranjen,a ni životno ugrožen.

Opasnosti prema prvoj dijagnostici u Opštoj bolnici Kruševac nema ni po oko,ali će se sutra dečak transportovati do Očne klinike KCS Srbija, kako bi se proverilo prisustvo dva mala strana tela u koštanom delu ispod oka, koja su se videla na skeneru.

 - Deca su se igrala vazdušnom puškom u svom dvorištu - priča nezvanično izvor.

U trenutku kada se odigrala nesreća, bili su sami.

Majka je bila u kući,a otac i deda su danas bili u Kuršumliji na radu.Kada je ispaljeno iz puške,majka je izletela u dvorište i potrčala ka deci.

Kako su ispričali roditelji kasnije, sve je izgledalo mnogo strašnije u početku, nego što će se ispostaviti na kraju.

Pogođen brat se prirodno,uplašio i u jednom trenutku,pomislio čak da je progutao deo dijabole.

Muškarac želeo da skoči sa Brankovog mosta, policija i hitna pomoć ga sprečili - Alo.rs

-Prvo su pomislili da je nekako dijabola ušla u nos, pa završila u disajnim organima,a dete je verovalo da je to sve uspeo da ispljune - navodi sagovornik.

-Kod oka i na oku se pojavio otok i majka je odmah sa komšinicom odvela dete do Doma zdravlja u Aleksandrovcu,a odatle je sanitetom prebačeno za kruševačku bolnicu.

 Policija je sa sobom ponela vazdušnu pušku, radi daljih analiza.U međuvremenu,počela je dijagnostika dečaka u bolnici,da bi u toku večeri pristigle umirujuće vesti.

-Pregledali su ga neurolog,oftamolog,snimci skenerom su ukazali da je sve u redu i kako stanje nije hitno,odlučeno je da prenoći u bolnici,a da se sutra transportuje do Očne klinike kako bi se proverilo prisustvo ta dva mikro strana tela ispod oka, a koja su u koštanom delu i ne ugrožavaju vid - navodi sagovornik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading