EVO ODAKLE DROGA MATEJU PERIŠU Policija složila sve "kockice" slučaja
Foto: Printscreen

Drugovi Mateja Periša su već tvrdili da se on nije drogirao, te da su potreseni snimcima koje su videli.

- Za Mateja bih ruku u vatru stavio da se ne drogira jer nije taj tip. Uvereni smo da mu je možda u klubu neko nešto stavio u piće, pa je počeo da halucinira, beži od nečega. Nema drugog obrazloženja. Čudne su okolnosti pod kojima je nestao, iskreno, ne bi me začudilo da njegovi prijatelji nešto kriju, jer ne može se bez ikakva razloga, poludelo trčati ulicama nepoznatog grada - rekao je nakon Matejevog nestanka jedan njegov drug.

Njegova devojka je nakon rezultata toksikologije rekla medijima u Beogradu:

- Glup će možda zvučati, ali ako i jeste bio drogiran, njemu je to neko sipao u piće, on to nije sam uzeo.

Predsednik policijskog sindikata Mijailović je odmah rekao kako je policija imala odmah informacije da su konzumirali narkotike. 

- U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran, gde su takođe pili. Nastavili su provod u klubu, gde su naručili veliku količinu alkohola - rekao je ranije Mijailović za  medije:

- Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela. Alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 01.40 naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema.

On je tada naglasio da je policija od starta od njih dobijala rezervisane informacije.

- Nisu spominjali opijate, jer Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu.

- Međutim, mi smo našli tragove narkotika u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske i u smeštaju. Konzumirali su drogu, najverovatnije sva sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom - zaključio je Mijailović.

Komentari (0)

Loading