POGINULA JE JEDNA OSOBA Pokrenuta istraga zbog teškog udesa kod Kruševca
Shutterstock

Kako javljaju “Novosti”, Miodrag R. bio je za volanom putničkog vozila “dačija sandero”, koje se kretalo na državnom putu Kruševac - Ravni ka Kruševcu, dok je iz suprotnog pravca nailazio “golf” kruševačkih registracionih oznaka.

- Za volanom “golfa” bio je vozač D.T. (62), koji je u trenutku nesreće bio sam i kretao se ka mestu Ravni, kada je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovoznu traku - navodi izvor “Novosti”. - Tako je praktično došlo do čeonog kontakta sa putničkim vozilom “dačija sandero”, čiji je vozač, Miodrag R. nastradao na licu mesta. U tom vozilu bili su i putnica G.G. (42) i putnik M.S. (40), oboje iz okoline Prokuplja, koji su u nesreći zadobili povrede.

UZELI SU TE SAVA I DUNAV, HRVATSKA TI ŠIRI SVOJA KRILA Sestra se potresnim rečima oprostila od Mateja Periša (VIDEO)

U udesu je povređen i vozač D.T, ali je prema nezvaničnim informacijama iz kruševačke bolnice, van životne opasnosti.

- Saniteti su brzo stigli na lice mesta, ali za vozača “dačije” nije bilo pomoći, lekari su mogli samo da konstatuju smrt - tvrdi izvor “Novosti”. - Očekuju se i rezultati alko-testiranja.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, a saobraćaj je još oko dva sata posle nesreće bio u prekidu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading