BIO JE U ALKOHOLISANOM STANJU Određen pritvor vozaču osumnjičenom da je usmrtio mladića kod Bačke Topole
Alo!/M. Š.

On je sa 1,79 promila alkohola u krvi, na putu između Gunaroša i Bogaroša udario Enrikea, koji mu je pešice išao u susret. Mladić je preminuo na licu mesta, a njegov sat je stao u 3.30, kada se pretpostavlja da se dogodila nesreća. Njegovo telo pronađeno je u njivi, odbačeno od siline udara, prenose Novosti.rs.

- Na predlog javnog tužioca, njemu je određen pritvor zbog načina izvršenja krivičnog dela i težine posledica koje su dovele do uznemirenja javnosti - kaže Una Sarić, portparol Višeg suda u Subotici.

HOROR U ŠKOLI U PARAĆINU Tukao učenika BOKSEROM na velikom odmoru! Otac prebijenog momka: Operisali mi sina 4 SATA

Prema nezvaničnim informacijama, vozač ne spori da je konzumirao alkohol i da "apsolutno nije video mladića koji je pešačio". Pošto ga je oborio, Denis je otišao u policiju i prijavio šta se desilo.

Meštani Gunaroša i Bogaroša su još uvek u šoku zbog tragedije koja se dogodila. Za nastradalog Enrikea imaju samo reči hvale.

- Završio je za pekara, posle je radio u poljoprivrednom preduzeću "Doža Đerđ" u Bačkoj Topoli i zatim je sa ocem otišao u inostranstvo - priča meštatnin Peter S. i dodaje:

- Ovo je zaista velika tuga za sve nas, naročito za njegovu porodicu.

LANČANI SUDAR NA SAJMU U udesu učestvovala tri vozila i tramvaj

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading