MNOGE STVARI SU JOŠ UVEK NEJASNE Užasni detalji porodične tragedije u Lazarevcu
Alo!/M. Š.

Posle nezapamćenog porodičnog zločina, počinjenog u zgradi u Ulici Dula Karaklajića 31 u Lazarevcu, lekari se bore za njen život.

Teško povređena Jasmina, u ponedeljak uveče je u besvesnom stanju prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beograd, gde je u jednom trenutku, kada je nakratko došla svesti, navodno rekla da je ubila supruga, ali nije pominjala zbog čega je digla ruku na njega i sebe. Sve se dogodilo u njihovom stanu, gde su proteklih pet godina živeli sa troje male dece.

- Stravičan prizor u stanu zatekle su ekipe policije i Hitne pomoći lazarevačkog Doma zdravlja, koje su došle na poziv komšija. Žena je bila na podu, u teškom stanju, u lokvi krvi koja je šikljala iz prerezanog vrata. Zbog nesnosnog mirisa truleži, ekipe hitne pomoći i policije ušle su u sobu i pronašle - mrtvog Sinišu!

HOROR U NOVOM BEOGRADU Kamere snimile seksualnog manijaka kako zlostavlja devojku

- Telo je bilo na kauču, umotano u više jorgana i ćebadi, naposletku i debelim slojem folije - priča naš izvor. - Bilo je u poodmakloj fazi raspadanja, na telu je bilo više rana od uboda nožem. Da bi se prikrio neprijatan miris, u sobi je bilo najmanje desetak osveživača vazduha. Procenjuje se da se telo u sobi nalazilo najmanje desetak dana.

Supružnici, saznajemo nezvanično, za policiju i lazarevački Centar za socijalni rad su bili praktično nevidljivi - nikada nije bilo prijava za nasilje ili za remećenje reda i mira. I komšije za Jasminu i Sinišu imaju samo reči hvale.

- Da li se nešto iza vrata njihovog stana dešavalo, da li je, možda, bilo prikrivenog nasilja u porodici, svađa, nesuglasica, ne znamo - pričaju komšije. - Uvek su bili ljubazni, srdačni, delovali su kao skladan bračni par. Nisu se, doduše, preterano družili sa komšijama. NJihovu decu smo često viđali na stepeništu, vedru, nasmejanu, po njima se ne bi reklo da su preživljavala neku porodičnu dramu ili trzavice...

USKORO POČINJE SUĐENJE Podignuta optužnica protiv tri osobe zbog ubistva Blekija

Upravo deca, saznajemo, otkrila su šta se užasno događalo u njihovom stanu. Kod komšija su, navodno, banuli mališani plačući, uz povike da im majka leži nepomična u stanu, u krvi...

- Komšija je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju, koje su veoma brzo stigle - kaže nam jedan od stanara zgrade. - Deca koja imaju pet, sedam i osam godina su čitavo veče i noć provela kod tog komšije, koji je sve učinio da ih poštedi jezivog prizora, da ne vide kad im teško povređenu majku i mrtvog oca iznose iz stana. U jednom trenutku, troje mališana ostali su siročad, a ostaje da se vidi ko će sad o njima da se brine, dok ne stasaju.

VELIKI PREOKRET U ISTRAZI Braća Jojke pušteni iz pritvora posle skoro pet meseci

- Siniša je bio zaposlen u Rudarskom basenu "Kolubara", dobar radnik, kolega, svima je pomagao - kažu njegovi prijatelji. - Svojevremeno je zbog visokog krvnog pritiska bio na lečenju u bolnici, a Jasmina je upravo to iskoristila kao izgovor kad su je proteklih dana pitali gde je Siniša. Tvrdila je da je ponovo smešten na kliniku u Beogradu, zbog ispitivanja. Navodno je Jasmina ostavila oproštajno pismo, u kome je deci napisala da ih voli, da budu dobri i hrabri. Svašta se sad priča, što je potegla sečivo, da je navodno Sinišu uhvatila u preljubi, te da je imala određenih psihičkih problema... Bila je zaposlena u preduzeću "Kolubara - Usluge", a čujemo da će njene kolege da otvore namenski žiro račun za prikupljanje novca, za pomoć njihovoj deci.

- Nadležni u Centru za socijalni rad ubrzano rade na pronalaženju najbližih srodnika, kod kojih će mališani da budu smešteni i koji će se o njima starati - kaže naš izvor. - Jasmina ima i sina iz prvog braka, koji ima 21 godinu, ali u tom periodu nije boravio u stanu, već kod devojke. Čudno je kako je Jasmina uspela da muža usmrti sa više uboda nožem, a da on ne pruži otpor. To će verovatno da utvrdi istraga, odnosno obdukcija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading