OTAC NESTALE SVETLANE NEUTEŠAN Nadam se da će naći makar kost moje ćerke
Printscreen

Podsetimo, osim Sveltane Petrović, kao nestala se vodi i Valentina Limić, prodavačica u ovoj robnoj kući.

Radomir Vesić, otac nestale Svetlane svaki dan dolazi na zgarište

- Rekli su nam da će tražiti dok ne nađu. Pretraživaće deo po deo, ne znamo koliko će trajati, ali neće odustati dok ih ne nađu, to su nam rekli nadležni - rekao je u izjavi za "Blic" Radomir Vesić.

"Samo da saznamo kako je umrla, da li se mučila..."

Kako kaže, porodica se nada da će je pronaći što pre, jer išćekivanje i to što ne znaju kako je Svetlana izgubila život dodatno produbljuje njihovu bol.

- Nešto da nađu, kost će makar naći... Da nam kažu kako je umrla, da li se mučila, da li se je dim ugušio ili je gorela... Eto, to čekam, tako će srcu biti makar malo lakše - kaže neutešni Radomir.

"Zar sam gradio grob svom detetu..."

Dok gleda u zgarište priča nam da je učestvovao u njegovoj gradnji i da mu nikada nije palo na pamet da gradi grob svom detetu.

- Ja sam gradio to, nisam ni pomislio da gradim grob za svoje dete - navodi i dodaje: "Kako su to zatvorili, kako nije bilo prozora, da li su rafovima zatvoreni bili, tako kažu, pa da nije mogla ni da iskoči. Skočiš, slomiš nogu, ali se spasiš, pobegneš od požara. Mada... Ako je dim ugušio, to se za dva minuta desilo, ne znam... Ne znam šta da mislim... "

Kako kaže, porodica je svakodnevno tu i čeka neku vest.

- Sestra, deca, njen muž, svi smo tu. Tu sam, čekam, šta ću... Odem do druge ćerke, pa se vratim opet ovde... - sa suzama u očima priča nesrećni čovek.

Svetlana Petrović (58) je, pretpostavlja se, ušla u robnu kuću kako bi kupila nešto neposredno pre izbijanja požara, navodno jelku. Od tada se vodi kao nestala.

Komentari (0)

Loading