DETALJI UDESA KOD KIKINDE U "jugu" sa šestoro putnika bila i dvojica dečaka (FOTO SA LICA MESTA)
Alo!/M.O.

Dve saobraćajne nesreće dogodile su se u ranim jutarnjim časovima na teritoriji opštine Kikinda, od kojih je u jednoj poginuo muškarac star 55 godina, dok je u drugoj povređeno šest osoba, a vozač putničkog vozila (43) i dvoje dece od 8 i 10 godina prevezeni su u novosadski KC Vojvodine.

Prva nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se na putu Toba-Kikinda, jutros oko 3 časa, kada je muškarac star 55 godina sa područja opštine Kanjiža, izgubio pravac nad putničkim vozilom, sleteo s puta i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Istragu je obavila zamenica Opštinskog javnog tužilaštva u Kikindi koja je naložila obdukciju tela koje je prevezeno u novosadski Centar za sudsku medicinu - kažu u PU Kikinda

Druga saobraćajna nesreća

Kako saznajemo, u drugoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 8 časova na izlazu iz Ruskog Sela kod Kikinde prema Srpskoj Crnji, vozač „juga“ M.P. (43) u kojem je bilo šestoro osoba, naleteo je na stup ulične rasvete pri čemu su svi putnici, među kojima su i deca zbrinuti u kikindskoj bolnici.

- Vozač jezadobio teške telesne povrede i on je kolima saniteta prevezen u novosadski KC Vojvodine. Za druge povređene još se radi dijagnostika povreda - rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

Kako saznajemo, iz kikindske bolnice prebačeno je u KC Vojvodine i dvoje dece starosti 8 i 10 godina.

Putnica u “jugu” N.P. (36) zadobila je teške telesne povrede, a u vozilu je bio i R.P. (37). Dečak (15) je nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading