DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KIKINDE Jedna osoba poginula, među povređenima i deca!
Alo/M.Š.

 

Dve saobraćajne nesreće dogodile su se u ranim jutarnjim časovima na teritoriji opštine Kikinda, od kojih je u jednoj poginuo muškarac star 55 godina, dok je u drugoj učestvovalo šest osoba, a vozač putničkog vozila je sa težim povredama prevezen u novosadski KC Vojvodine.

Kako saznajemo, u kolima su bila i deca čije se povrede još dijagnostikuju.

Prva nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se na putu Toba-Kikinda, jutros oko 3 časa, kada je muškarac star 55 godina sa područja opštine Kanjiža, izgubio pravac nad putničkim vozilom, sleteo s puta i od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

- Istragu je obavila zamenica Opštinskog javnog tužilaštva u Kikindi koja je naložila obdukciju tela koje je prevezeno u novosadski Centar za sudsku medicinu - kažu za Alo! u PU Kikinda.

Saobraćajna nesreća u Ruskom Selu

Kako saznajemo, u drugoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u 8 časova na putu u Ruskom Selu kod Kikinde, vozač „juga“ u kojem je bilo šestoro osoba, naleteo je na banderuri čemu su svi putnici, među kojima su i deca zbrinuti u kikindskoj bolnici.

- Samo je vozač zadobio teške telesne povrede i on je kolima saniteta prevezen u novosadski KC Vojvodine, Za druge povređene još se radi dijagnostika povreda - rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading