POLICIJA STIGLA PREKASNO Svedok ubistva Srpkinje progovorio o tragediji: Video sam starca kako baulja, a onda je okrenuo pištolj
EPA/TINO ROMANO

Porodična tragedija se dogodila danas u Padovi kada je otac (88) ubio svoju ćerku (61) na dan njenog rođendana. Muškarac je nakon toga izvršio samoubistvo. Komšije su u šoku i ne mogu da veruju šta se dogodilo.

Luka Fontanielo živi svega pedesetak metara od kuće Dorjane i njenog supruga, Galdina Nicoletija.

- Čuo sam prvi hitac, ili su možda dva bila blizu jedan drugog. Pogledao sam kroz prozor kupatila, koji gleda na tu stranu ulice i na zemlji je bilo telo, ležalo je na betonu. Bila je to Dorjana. Nekoliko metara dalje od njenog leša, starac se teturao, kao da je bio u šoku - kaže šokirani komšija, prenose italijanski mediji.

S. Č. nije ni pokušao da se odmakne, jer je verovatno, kako kaže komšija, proučavao plan koji je uključivao upravo samoubistvo.

Sivi automobil Dorjaninog supruga bio je parkiran ispred kapije kuće porodice Nicoleti.

- Paolo, jedan od Galdinovih sinova, izašao je iza automobila. Otrčao je na ulicu i prišao telu žene. Zatim je krenuo prema tom gospodinu, ali je imao vremena da napravi samo nekoliko koraka - u tom trenutku je starac potegao pištolj, povukao obarač i ubio se.

Epilog je tragičan - dva leša u ulici i očajanje sina.

Ulica Vali je prilično prometna i neki prolaznici su bili svedoci prizora. Jedan od njih je alarmirao karabinjere, koji su na mesto zločina stigli za nekoliko minuta. Ali za Dorjanu je već bilo kasno.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading