BILA JE OMILJENA VASPITAČICA, DEČICA SU JE OBOŽAVALA Ovo je Slađana koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Sevojna (FOTO)
Foto: Fejsbuk

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći, njen suprug Nemanja (38) je s teškim povredama prebačen u užičku Opštu bolnicu, dok je na svu sreću njihovo dete zadobilo lakše povrede.

"Dečak je, hvala Bogu dobro, i otišli su po njega da ga izvedu iz bolnice", kaže jedna rođaka.

Slađanina koleginica kaže da je ona bila divna osoba.

"Svi smo u šoku. Niko ne može da poveruje da više nema naše Slađe. Ona je bila omiljena u kolektivu, gde je skoro četiri godine. A da ne pričam koliko je omiljena bila među dečicom. Divna osoba, ne može rečima da se opiše kakva je to dobrica bila. Bila je na godišnjem odmoru. Sa sinom i suprugom se vraćala sa mora i strašno kako završi svoju sudbinu. Verujte mi svi smo u šoku", kaže jedna od Slađinih koleginica iz vrtića.

BILA JE OMILJENA VASPITAČICA, DEČICA SU JE OBOŽAVALA Ovo je Slađana koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Sevojna (FOTO)

Foto: Fejsbuk

 

 

Podsetimo, na magistralnom putu kroz Sevojno, sudarili su se automobil i autobus, pri čemu su povređeni putnici u autu. I dalje se utvrđuje uzrok nesreće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Staša

28.07.2021 08:20

Naša Sladja, oličenje dobrote i ljubavi.... tuga do neba. Jedna velika duša, dobar prijatelj i čovek. Ne postoje reči za ovu tugu.... Šok...neverica...ogroman BOL.