DRAMA U ZVEZDARSKOJ ŠUMI Dva pit bula napala dete i štene, evo kako se sve završilo
Foto: Shutterstock

Uz pomoć komšija koji su čuli buku, devojčica i štene su spaseni. Mali pas je doživeo povrede zbog čega je morao da bude prevezen kod veterinara na ušivanje.

Kako navode svedoci nemilog događaja, reč je o psima koji su se slobodno šetali po ulici i šumi, a vlasnik je u početku negirao da su psi njegovo vlasništvo, da bi kasnije promenio priču i dobio kaznu od 5.000 dinara.

Veća nesreća izbegnuta je brzom intervencijom policije, a kasnije su na mesto incidenta stigle i njihove kolege iz komunalnog odeljenja.

Deca iz tog naselja strahuju zbog ovog užasavajućeg događaja i uplašena su za svoju bezbednost, a apeluje se da vlasnici pasa opasnih rasa budu oprezni sa svojim ljubimcima kako nikome ne bi naneli štetu i ulivali strah.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Saša

11.07.2021 00:23

5000? A koliko bi platio da je ne daj Bože neko nastradao? Smešno i žalosno. Vlasnik u zatvor a pse uspavali!!!

ju

11.07.2021 05:51

sta radi insoektorijat,gde je obavezna korpa.a policija.mars srpska stoko.blokirajte ap srbiju dok se ne promene seljacine

Zoran

11.07.2021 10:22

Verovatno ima debelu zaleđinu kod ovdašnjih vlasti,pa je zato i pustio tako pse,što dokazuje i velika kaznica.A šta je jadno dete u tom trenutku preživelo i kakve će posledice imati to ostaje samo njemu i roditeljima!