OČEVIDAC STRAVIČNE EKSPLOZIJE U ČIKA LJUBINOJ: Sve je počelo da se ruši, nismo bili svesni šta se dešava, jedna žena je bila skroz gola!
Alo.rs

Stravična eksplozija, a potom i požar jutros su pogodili kiosk brze hrane u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu.

Prema saznanjima, eksplodirala je plinska boca i tom prilikom je više osoba povređeno.

Od siline eksplozije popucala su brojna stakla na okolnim lokalima.

Kako javljaju reporteri Objektiv.rs, na licu mesta su Hitna pomoć i vatrogasci, a policija vrši uviđaj. Kako saznajemo, detonacija je zatresla celu zgradu.

– Obavljali smo svoje normalne dužnosti kao i svaki dan. U jednom trenutku otprilike oko 10 do 9 strahovita eksplozija se desila, nismo bili svesni šta se desilo, nismo znali. Jednostavno se počelo rušiti sve i samo sam otvorio vrata od objekta i video sam da napolju leži dvoje, troje ljudi i da se pomažu – rekao je sagovornik koji radi kao menadžer menjačnice u blizini mesta eksplozije i dodao da su čoveku po imenu Zlatko, koji radi u kafću prekoputa, oštećene i ruke i noge.

– A ona, nismo mogli da je prepoznamo… Bila je skroz bez odeće, mučenica je skidala sa sebe sve da ne bi izgorela. Ona je možda najteže i najviše stradala – rekao je menadžer menjačnice opisavši muke kroz koje je prošla jedna od žrtava eksplozije i požara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading