pucnjava u somboru
Foto: Printscreen/RTS

Muškarac četrdesetih godina napadnut je nožem danas u prepodnevnim časovima na uglu Mileševske i Ulice Radoslava Grujića u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, njemu je prišla žena u histeričnom stanju i iz čista mira ga napala nožem!

- Žena je danas usred bela dana i iz čista mira napala čoveka na ulici, kada mu je prišla i izbola ga nožem, kao da je bila potpuno van sebe. On je sa otvorenom ranom otišao u prvu policijsku stanicu i prijavio slučaj, s obzirom na to da srećom nije bio teže povređen - rekao je jedan od građana za Kurir (ime i prezime poznato redakciji).

Kako nezvanično saznajemo, brzom i efikasnom reakcijom policije, ova žena privedena je ubrzo nakon što se odigrao incident, s tim da je ona, usled zdravstvenog stanja, prebačena u psihijatrijsku ustanovu.

Takođe, napadnuti čovek je ovom prilikom zadobio lakše povrede, te je odbio lekarsku pomoć.

Inače, građani su strahovali nakon ovog incidenta, iz razloga što pomenutu ženu redovno viđaju u ovom delu grada, a kako kažu, bilo je pitanje vremena kada će učiniti nešto nalik ovome.

- Plašimo se da decu pustimo iz kuća, posle ove drame. Ženu koja je izbola ovog muškarca redovno viđamo kako tumara u ovom kraju i samo je bilo pitanje kad će se nešto slično desiti. Na svu sreću čovek je uspeo da izbegne teže povrede iako je ona nasrnula svom snagom na njega i pritom sve se odigralo iznenada - rekao je sagovornik.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading