Prnjavor
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Tinejdžerka Marija J. (16) iz Prnjavora kod Šapca udavila se u Drini, kada je otišla sa svojom tetkom da se kupa! Devojčica će danas biti sahranjena na lokalnom groblju, a njeni vršnjaci i škola otkazali su matursko veče zbog smrti nesrećne tinejdžerke!

Kako smo ranije pisali, stravičan prizor zatečen je u sredu oko 16.30 sati na plaži na reci Drini, nedaleko od područja Adamovače. Devojčica je kobnog dana došla na reku sa svojom tetkom da se malo rashlade na toplom danu, a zatim, prema pričama svedoka, samo što je zakoračila u plićak nju je povukao vir. Iste sekunde je nestala pod vodom, a tetka ju je uspaničeno i bespomoćno dozivala.

Spasioci

Foto: RINA

 

Prema nezvaničnim informacijama, nesreći je kumovala devojčicina papuča.

- Njoj je papuča završila u vodi, pa je samo zakoračila u plićak da je dohvati, a zatim ju je povukao vir - kaže jedan od svedoka.

Kako saznajemo od poznanika porodice, nesrećna devojčica će danas biti sahranjena.

- Marija će biti sahranjena danas u 12 sati na lokalnom groblju! Svi smo u žalosti zbog njenog odlaska. Ona se udavila posle drugog dana prijemnog, kada je otišla malo da se opusti. Inače, zbog njene smrti, škola i njeni drugari su otkazali matursko veče - navodi jedan od poznanika porodice nastradale devojčice.

Roditelji nesrećne Marije nisu bili u stanju da pričaju za Alo!.

Podsetimo, prema rečima meštana, devojčica je kobnog dana došla iz škole i uputila se ka plaži.  

- Ona je bila u školi, a onda je otišla kući i sa sestrom svog očuha otišla je na kupanje kilometar i po od mesta gde žive. Drina je opasna i za iskusne plivače, ima dosta virova. Priča se da nije plivač, a da je stala u plićak gde postoji jedan preliv. On ju je povukao, nakon čega je najverovatnije završila u viru - rekao je ranije za Alo! naš sagovornik.

Inače, Marijino telo pronašao je meštanin u četvrtak oko 14 sati, nasukano na ostrvu koje se nalazi na sredini reke Drine. Spasioci su odmah po prijavi izvukli telo, a nesrećnu devojčicu je identifikovao njen očuh.

 (Emil Han - Nebojša Popović)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading