aman
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Uhapšeni su negirali izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenima odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Takođe, danas je realizovana potraga koja je raspisana za sadašnjim direktorom pravnog lica "Aman Real Estate", S.K, tako da će on sutra, zajedno sa N.P, M.V. i M.D. biti sproveden u tužilaštvo i saslušan od strane javnog tužioca Treće osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na okolnosti krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu je juče, nakon preduzetih dokaznih radnji u saradnji sa građevinskim inspektorima i policijskim službenicima PU za grad Beograd, dao nalog za hapšenje 6 lica  zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili po jedno krivično delo građenje bez građevinske dozvole, kao investitori bespravno izvedenih radova na izgradnji objekta od oko 40.000 m2 u Surčinu, u ulici Vojvođanskoj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading