policija
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Novosađanka N.Ž. uhapšena je i određeno joj je zadržavanje do 48 sati po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu zbog sumnje da je izvršila četiri krivična dela proganjanja.

Kako je saopšteno iz OJT u Novom Sadu, ona je progranjala direktora i više zaposlenih u gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“, iz Novog Sada dana 19.06.2024. godine.

Ona je saslušana u prostorijama ovog Tužilaštva, nakon čega je protiv imenovane Osnovnom sudu u Novom Sadu, podnet predlog za određivanje pritvora na osnovu člana 211 stav 1 tačka 2 i tačka 3 Zakonika o krivičnom postupku, zbog mogućih uticanja na svedoke, te zbog osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Podsetimo, ona se sumnjiči da je u proteklom vremenskom periodu upućivala pretnje, te uporno preduzimala i druge radnje koje mogu osetno da ugroze lične živote lica prema kojima se te radnje preduzimaju – direktora gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, te dva profesora i psihologa iste škole, čime bi izvršila četiri krivična dela proganjanja - dodali su u saopštenju.

Imenovanoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading