novac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnogima se makar jednom "posrećilo" da, na primer, dobiju veći kusur u prodavnici i ćutke odu, ne vrativši višak.

Međutim, nije nepoznanica da se taj novac odbija radnicima od plate za koju se muče čitavog meseca. Tako je Novosađanku pogrešna uplata mogla koštati čak dve plate, pa joj se dan pretvorio u noćnu moru, a nije ni slutila kakav će šok tek uslediti.

"Grеškom isplatim tipu 105.720 dinara. Mojе dvе platе. Tеk našla posao. Očеkujеm dramu, vrištanjе... Tip sе vrati (sa osmеhom) bеz rеči vrati parе", podelila je svoju priču devojka na Tviteru.

 

 

Njeno iskustvo oduševilo je mnoge korisnike pomenute društvene mreže, mnogima je ulila nadu da dobri ljudi još postoje, ali su se među njima javili i oni koji su u sličnoj situaciji postupili isto kao ovaj dobri Novosađanin i nekome spasili dan.

"Meni pre 6-7 godina greškom dva puta uplaćena ista suma, dva puta po oko 470.000 dinara. Odmah sam vratio, nisu rekli ni hvala, niti su na sebe preuzeli proviziju za vraćanje novca... svejedno, opet bih vratio", napisao je mladić.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal Vučić zagrmeo: Da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu! 🎥 @Video Plus #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbija #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading