Nasilje u Čačku
Foto: Alo/Foto: RINA

Kako saznajemo, po objavljivanju snimka u medijima, reagovalo je nadležno tužilaštvo, koje je izdalo nalog policiji da identifikuje vinovnike i utvrdi šta se dogodilo. Takođe je izdat nalog da se provere sve zdravstvene ustanove u Čačku kako bi se utvrdilo da li je devojka potražila medicinsku pomoć.

Naš sagovornik iz Čačka navodi da nadležni uvek reaguju po saznanju da se nešto dogodilo i da bi bilo bolje da su prolaznici odmah slučaj prijavili policiji. Kako je prenela RINA, uz ops snimka su naveli da se sve  brzo dešavalo.

- Oborio ju je na zemlju, počeo da je udara nogama, zatim ju je pljunuo dok je ona zapomagala. Stajala sam malo dalje i nisam smela da priđem da pomognem, plašila sam se nasilnika. Tek sam se posle malo sabrala i snimila telefonom kako devojka leži na trotoaru i plače, a on stoji iznad nje. U nadi da se ovakvo nasilje vidi, bude kažnjeno i nikad ponovljeno - kaže za RINU Jovana S. iz Čačka, koja je bila svedok navodnog događaja.

Ona dodaje da niko prolaznika, ni vozača koji su se u tom trenutku zatekli na licu mesta, nije prišao da pomogne devojci.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading