policija
Foto: Alo/Dejan Briza

Krivično delo je izršio na taj način što je prethodno izrevoltiran što je oštećeni slao poruke ćerki (13) od njegove partnerke neprimerene sadržine, pa je došao ispred kafane u kojoj se nalazio oštećeni i tom prilikom mu naneo višestruke povrede, nakon čega je oštećeni prevezen u UC gde mu je konstatovan prelom četvrtog lumbalnog kičmenog pršljena i pucanje slezine zbog čega je hitno operisan.

Nakon saslušanja osumnjičenog dežurni javni tužilac će doneti odluku o daljem postupanju, odnosno o predlogu za određivanje pritvora prema osumnjičenom i daljim dokaznim radnjama o čemu će javnost biti obaveštena. Naloženo je da se u odnosu na oštećenog A.J. (37) podnese krivična prijava zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

Podsetimo, incident se dogodio u nedelju kada je kako se sumnja osumnjičeni D.G. sa drugom došao i na ulici presreo  A.J.

Nezvanično, J.A. je išao ulicom kada su iz automobila izletela dvojica napadača. Naočigled svedoka tukli su ga rukama i nogama, a kada se srušio nastavili da ga šutiraju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Bojan

19.06.2024 12:04

Svaka mu cast, ne znam sto su ga zadrzali u policiju48sati?! Trebali su da ga nagrade a ne da zatvaraju coveka koji je odbranio drvojcicu od manijaka.