ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!
Foto: Printscreen/Printscreen/Privatna arhiva

“Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se Vučić”, šalje Zvicer istog dana kada je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa Veljka Belivuka, 4. februara 2021. godine.

Srpske bezbednosne službe tih dana objavile su brojne fotografije kojima dokumentuju monstruozne zločine te kriminalne grupe – više pripadnika te organizacije poziralo je sa leševima svojih, kako ih zovu, neprijatelja i slike slalo vođi Zviceru…

Milović najpre šalje da je znao šta će se desiti, “da će ih bagra spakovati, majku im je*em”…

On i Zvicer, kako se navodi u transkriptima sa Skaja, danima razgovaraju o hapšenju beogradske grupe, pa konstatuju da Belivuk i Miljković od svake ture kokaina moraju imati deo.

“Moramo za Soprana i Kratosa staviti koji komad”, piše Milović četiri dana kasnije.

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!

Foto: Alo.rs

 

Zvicer mu odgovara da on to već čini: “U svaki posao im ja stavim”…

“Znam, pomagao bih i ja”, piše Milović i dobija odgovor: “Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti. Samo da se izvuku od onog plašljivca ********”…

Istog dana Zvicer mu prosleđuje prepisku sa advokatom Beograđana, koji ga je ubeđivao da srpsko tužilaštvo nema dokaza, bioloških tragova ubijenih škaljaraca, niti snimak ijednog od oštećenih…

“Ja mislim da nemaju, najveći je problem što su ovamo bili i sve na silu su gurali, jer se prepao za sebe i porodicu”, konstatuje Milović nakon što je pročitao prepisku Zvicera i advokata koji je na nekada zaštićenoj aplikaciji koristio nadimak Wenger.

“Neka se ispucaju na TV, pa kada prođe još par dana, i ne nađu ništa, onda mi nastupamo da ih prozivamo u medijima da sve rade bez dokaza”, objašnjavao je advokat svoju taktiku šefu kavčana.

Zvicer konstatuje da će to biti teško, jer je “*******poklopio sve medije”…

Kotoranin i advokat razgovor počinju nakon što je branilac Belivuka i Miljkovića razgovarao sa tom dvojicom Beograđana, pa o tome i izveštava šefa zločinačke ekipe kavački klan.

“Dobro sam, nema sada vremena za umor, sada je najvažnije. Drugari su dobro, sve je za sada ok, mada mediji lupetaju razne gluposti”, piše advokat, a Zvicer mu poručuje da je “Sad najbitnije da ovo preguramo”.

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!

Radoje Zvicer

 

Advokatu piše i da mu je Kratos – Miljković, poručio da se ne sekiraju za kuće i od njega dobija odgovor:

“Odlično su, malo ih nerviraju mediji, a ostalo je ok. Da, to su i meni rekli”.

Iz njihovog razgovora proizilazi da Zvicer strahuje da li je policija već pronašla DNK, ali i mogu li snimci sa nadzornih kamera otežati položaj uhapšenih…

Zanima ga i jesu li Miljković i Belivuk advokatu nešto pričali o automobilima koje su koristili…

Advokat ga smiruje i poručuje što je najvažnije: “Bitno je da se svi drže i da ne padnu psihički, posle će biti lakše”.

“Jeste, da im se utuvi u glavu da nemaju ništa i ne čitaju novine”, konstatuje Zvicer.

Wenger mu tada piše da snimci ništa ne dokazuju: “Niti se vide oštećeni. Pritiskaju putem medija ne bi li neko popustio. Pozdravio te Soprano puno”.

Vođu kavčana zanima može li škoditi vreme sa kamera i poređenje sa baznim stanicama i kamere do kuće…

“Telefona nema, tako da nema ni baznih stanica, to što stoji vreme na snimku ne znači da je i to pravo vreme. U kolima se ne vidi niti jedan oštećeni, niti ima njihovih telefona i baznih stanica”.

“Imaju kripte. A imaju i naši… Nadam se kamere na putu do kuće da su pobrisane, biće tu telefona dosta sigurno. Je li onaj pasat oduzela murija?”, piše Zvicer.

“Ne pominje se niti jedna kripta, niti bazna stanica, ali kada dobijem od tužilaštva ceo predmet sve ćemo znati do detalja. Oni nemaju niti jedan telefon da bi utvrdili čije su bazne stanice, a ne pojavljuju se u predmetu ni druge kamere. Pominje murija da je pasat oduzela, tako piše u prijavi, ali ne kažu da ima bilo kakav trag u kolima”, objašnjava mu advokat.

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!

Foto: Alo ilustracija M.J.

 

Odmah potom odgovara na Zvicerovo pitanje – da li su mu istražitelji rekli nešto za “pasat”…

“Zasada nemaju ništa, nego samo nagađaju, probaju da slože priču kao da je logična. Zajelac Ivan je po tvrdnji murije taj pasat predao Cratosu”, objašnjava advokat.

Šef kavčana konstatuje da “okupljaju klovnove da mlate” na televizijama, ali i poručuje da se nada da istražitelji neće naći ništa u tom automobilu.

“Neka se ispucaju na tv, pa kada prođe još par dana, i ne nađu ništa onda mi nastupamo da ih prozivamo u medijima da sve rade bez dokaza. Da su našli nešto već bi objavili, a i mnogo je vremena prošlo”, piše mu advokat.

“Misliš da bi već bili rezultati dnk? Biće teško prozivati, poklopio je ******* sve medije”, odgovara mu Zvicer, ali ga advokat smiruje i govori mu da “bi bili već dnk da ih ima od oštećenih”.

Tada mu se i pohvalio da ga novinari već mole za izjave, ali izlaže svoju taktiku.

“Pisaće mediji moje izjave, već sada me mole ali čekamo da ovaj nalet prođe”.

Zvicer govori sagovorniku da niko bolje od njega ne zna što i kako treba da čine, a onda i objašnjava da će troškove za njega i kolege platiti on: “Što se tiče plaćanja tebe i kolega to ću ja namiriti da znaš”.

“Samo pametno i strpljivo i biće kako treba. Ok dogovoreno”, odgovara mu advokat, nakon čega mu Kotoranin govori da će u tih dva dana platiti…

Kriminalna grupa okupljena oko Belivuka i Miljkovića uhapšena je u akciji srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal.

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!

Foto: Alo.rs

 

Optužnicom koju je još u septembru 2021. godine potvrdilo Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu obuhvaćeno je 30 optuženih.

Terete ih za više monstruoznih ubistava

U Crnoj Gori optuženi su za likvidaciju škaljarca Damira Hodžića, njegovog zeta Adisa Spahića koji nije imao kriminalni dosije i otmicu jednog od vođa barskog ogranka organizovane kriminalne grupe škaljarski klan Mila Radulovića, koji je nakon toga mučen, pa ubijen.

Tri dana nakon hapšenja Belivuka i ekipe Zvicer je od Milovića tražio da mu prenese informacije njihovog saradnika iz srpskih službi bezbednosti, kojeg oslovljavaju sa Šakal – “Imaju li oni što konkretno”.

“Sutra će se videti sa nekim iz SBPOK. Pa ćemo videti”, odgovara mu Milović.

Vođa kavačkog klana tada mu govori da “ovo do sad nema ništa. Mogu oni da pišu koliko oće, ako nema tragova nasilja”.

“Nemaju, da imaju izbacili bi to u prvi plan, a ne pričali budalaštine, vidiš pretražuju svaki dan te oranice neće li naći đe šta”…

Zvicera zanima i jesu li Miljković i Belivuk advokatu nešto pričali o automobilima koje su koristili, ali ga ovaj smiruje i poručuje što je najvažnije: ‘Bitno je da se svi drže i da ne padnu psihički, posle će biti lakše’. Ovaj kaže da je saglasan: ‘Jeste, da im se utuvi u glavu da nemaju ništa i ne čitaju novine'“, konstatuje Zvicer.

Belivuk i Miljković uhapšeni su nekoliko dana nakon što su se vratili iz Crne Gore, gde su drugovali sa Zvicerom, ali i grupom policajaca koji su poslovali s njima, kako tvrde iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Ti optuženi Beograđani bili su na crnoj listi crnogorskih bezbednosnih službi, a onda je sa njihovih imena skinuta zabrana.

ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića!

Foto: Youtube/Printscreen

 

“Vijesti” su objavile više transkripata sa Skaj aplikacije, koji dokumentuju da su bivši agent Petar Lazović i nekoliko njegovih kolega iz policije drugovali sa vođama kavačkog klana i njihovim kolegama iz Srbije, dok su čelnici policije i tužilaštva istovremeno uveravali građane da nemaju razloga za brigu.

Tada, navodi se u porukama sa Skaja, i kuju plan kako da namame suparničku, škaljarsku kriminalnu ekipu da krene u oružani napad na te Beograđane, namerno šireći informacije o njihovom dolasku u Crnu Goru.

SDT sumnjiči bivšeg glavnog specijalnog tužioca da je obmanjivao javnost da su Belivuk i Miljković u Crnu Goru ušli na zahtev Republike Srbije kao i da su se prema njima konstantno preduzimale potrebne mere i radnje.

Nekadašnji bezbednjak Zoran Lazović tereti se da je tim članovima kavačkog klana omogućio da nesmetano pređu granicu, na zahtev Zvicera.

(Vijesti)

BONUS VIDEO

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/711680/vucic-se-uplasio-zato-hapsi-nase-zvicer-i-milovic-brinuli-da-li-tuzioci-imaju-dokaze-protiv-belivuka-i-miljkovica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (111)

Loading
Jana

15.06.2024 17:00

Hvala Bogu pa imamo Vučića koji se bori protiv ovakvih okorelih kriminalaca i ne odustaje od toga da takvi monstrumi budu iza rešetaka.

Sara

15.06.2024 17:08

Вучић је као суза чист! Други нека размисле шта и како раде.

Olja

15.06.2024 17:10

Normalno da kriminalci nece stati jer je Vučić zaštitio narod sramno.

Goran

15.06.2024 17:11

Treba da ostanu u zatvoru, dugotrajno nakon učinjenih monstruoznih zločina.

Maja

15.06.2024 17:12

Koliko samo pretnji upuceno Vucicu. Jer Vucic vodi odgovornu politiku I nikada nasilje nece podrzati, nego se hrabro bori protiv

Olja

15.06.2024 17:12

Zato svi i postuju Vučica zato jer se bori protiv ovakvih okorelih kriminalaca .

Sanja

15.06.2024 17:12

Sreca na celu nase drzave je Vucic koji se ne boji da se bori protiv kriminalaca.

Jelena

15.06.2024 17:13

Monstrumi koji su počinili ovako nešto treba doživotno da trunu u zatvoru!

Zoran

15.06.2024 17:13

Nas predsednik Vucic je hrabar i jak covek i mafiji ovde nema mesta.

Veljko

15.06.2024 17:13

Secam se kad je Vucic obecao da ce mafiji zadati najjaci udarac, i to je i uradio.

Olja

15.06.2024 17:13

Vučić je jedini koji se se bori protiv ovakvih okorelih kriminalaca i na tome mu hvala.

Nikola

15.06.2024 17:14

Srbija snazi jaca. Nase policijske sluzbe rade svoj posao. I svako ko cini nedela za to I odgovara.

Ivana

15.06.2024 17:14

Važno je to što se država bori protiv bilo koje vrste organizovanog kriminala!

Ceca

15.06.2024 17:15

Vucic vodi politiku odgovornosti. Bori se za pristojnu Srbiju.

Maja

15.06.2024 17:16

Vučić je pokazao neviđenu hrabrost i odlučnost u borbi protiv organizovanog kriminala. Dokazao je da niko nije nedodirljiv i da će pravda pobediti.

Ana .

15.06.2024 17:16

Jasno je da plasirani i plaćeni tekstovi su namenski urađeni jer je Vučić sklonio zlo od poštenog naroda

Milena

15.06.2024 17:17

Ovaj slučaj pokazuje koliko je Vučić posvećen zaštiti Srbije i njenih građana. Njegova borba protiv kriminala je nešto što svi moramo podržati. Kriminalci neće više imati gde da se sakriju. Podrška predsedniku i našim institucijama!

Ivana

15.06.2024 17:18

Nikada Vucic nece odustati od toga da kriminalci budu iza resetaka.

Marija

15.06.2024 17:18

Vučić nikada neće odustati od toga da svi kriminalci i monstrumi poput ovih završe u zatvoru!

Maja

15.06.2024 17:19

Strasno je to kakve su zlocine cinili iz Veljinog klana. I zasluzuju da budu iza resetaka.

Deki

15.06.2024 17:21

O čemu pričaju ovi ljudi. Pa da neko bude pušten nakon onakvih monstruoznih nezapamcenih zločina. Pa oni treba da izdržavaju kaznu do smrti.

Sanja

15.06.2024 17:21

Jasno je da su Zvicer I Milovic planski udarili na Vucica. Jer Vucic vodi odgovornu politiku, jer se bori za pristojnu Srbiju

Nina

15.06.2024 17:23

Ponosni smo na našeg predsednika koji se bori da takvi ljudi ne budu na slobodi!

Dragana

15.06.2024 17:23

Policija je od početka do kraja uspešno sprovela akciju hapšenja najvećih kriminalaca u Srbiji.

Gaga

15.06.2024 17:24

Nećete vi klošari ništa, ima dokaza protiv njim i previše

Ceca

15.06.2024 17:24

Da nije Vucica nikada se ne bi ni stalo na put kriminalnoj Belivukovoj bandi

Ivana

15.06.2024 17:25

Jasno je da su napadi na predsednika Vucica uzasni, dno dna.

Ivana

15.06.2024 17:25

Jasno je da su napadi na predsednika Vucica uzasni, dno dna.

Katarina

15.06.2024 17:25

Zato što se Vučić bori protiv kriminala, zato je konstantno na udaru ovakvih.

Gaga

15.06.2024 17:25

Nećete vi Vučiću nista, njega brani narod koji mu bezrezerno veruje a ne vama ljudsko otpadu

Vuk

15.06.2024 17:26

Pa smeta im sto se Vucic obracunava sa kriminalnim svetom!

Dragana

15.06.2024 17:26

Hrabro se država uhvatila u koštac sa rešavanjem problema kriminala.

Jelena

15.06.2024 17:26

Vucic se nikako nije uplasio tih kriminalaca vec ih uhapsio, kako i treba

Vera

15.06.2024 17:27

Ima toliko dokaza da trunu koljači u zatvoru do kraja života

Tanja

15.06.2024 17:27

Naravno da im u našoj državi neće uspeti njihovi planovi!

Jelena

15.06.2024 17:27

Vucic odkako je dosao na vlast uspesno se bori protiv kriminalaca

Niki

15.06.2024 17:28

Vidim da su se uznemirili da i oni ne dodju na red, a doce

Sanja

15.06.2024 17:29

Vucic ne odustaje od toga da se bori za istinu, za pravdu, za bezbednost Srbije.

Vanja

15.06.2024 17:30

U Srbiji nema mesta za kriminal i mafiju!

Nikola

15.06.2024 17:30

I Zvicer I Milovic su kriminalci, bez trunke postenja.

Nikola

15.06.2024 17:30

Nikada se nece dozvoliti da kriminalci budu na slobodi. Treba da odgovaraju za svoje zlocine.

Zoran

15.06.2024 17:31

To su takvi zločinci da Belivuk i njegov klan da postoji još zakon, zaslužili su smrtnu kaznu, a ne da se priča o njima sada i njihovoj slobodi.

Olivera

15.06.2024 17:31

Zvicera i Milovića treba osuditi zbog njihovih napada na predsednika Vučića.

Slavka

15.06.2024 17:32

Nasilju se mora stati na put, a drzava to i radi.

Ivana

15.06.2024 17:32

Kriminalcima nije mesto na slobodu nego je mesto iza rešetaka.

Zora

15.06.2024 17:33

Drzava se bori protiv nasilja i za to ima podrsku naroda.

Sa

15.06.2024 17:33

Predsednik Srbije bori se protiv kriminalaca kako bi sacuvao svoj narod i branio pravdu a najlakse je vredjati

Janko

15.06.2024 17:33

Treba samo kao što je bilo i za vreme Dušanovog zakonika, smrtna kazna, pa da bude primer ostalim kriminalcima kao što je Belivuk i njegov klan.

Fas

15.06.2024 17:34

Mafiji ne odgovara pravna drzava. Zato im je kriv Vucic

Maja

15.06.2024 17:34

Smeta kriminalcima Vučić, jer se on bori protiv kriminala i takve kao što je Belivuk drži iza rešetaka.

Uroš

15.06.2024 17:34

Zvicera i Milovića treba osuditi zbog njihovih napada na predsednika Vučića. Njihovi postupci su protivni interesima pravde i sigurnosti građana Srbije.

Milina

15.06.2024 17:34

Svako ko krsi zakon i cini razlicita nedela za to treba i da odgovara.

Sanja

15.06.2024 17:35

U pristojnoj Srbiji uvek ce kriminalci odgovarati za svoja nedela

Ivana

15.06.2024 17:36

Kad je Vučić objavio rat mafiji, znao je da neće biti lako, ali se nije plašio. Vucic je drzavnik koji je snazan I odvazan u borbi za srpske interese.

Nadica

15.06.2024 17:36

Sramno ponasanje koje je za svaku osudu.

Kristina

15.06.2024 17:36

Njihove izjave su samo pokušaj da zasene njegovu hrabrost u suočavanju sa ozbiljnim izazovima. Srbija je bezbednija od kada je vodi Vučić.

Ivana

15.06.2024 17:36

Hapšenje Belivukovog klana donelo je rezultate, ali i bes Kavčana, određenih vođa mafijaških klanova u Crnoj Gori. I jasno je da je sve vise uvreda I pretnji upuceno Vucicu.

Ivana

15.06.2024 17:37

Srbija ce uvek boriti se protiv kriminalci planova, kriminalaca.

Seka

15.06.2024 17:39

Nas predsednik Aleksandar Vučić je cista kao suza i njima smeta jer redom hapsi sve kriminalce.

Dejan

15.06.2024 17:41

Država je odlučna u borbi protiv kriminala. Predsednik Srbije je zato na meti kriminalaca.

Dušan

15.06.2024 17:41

Sigurno je da se Vučić u njegovim naporima da očuva sigurnost i integritet države, zamerio mnogim kriminalcima, ali vidimo da se on ne boji.

Maja

15.06.2024 17:43

Dokazi protiv ovih kriminalaca će reći svoje

Maja

15.06.2024 17:43

Jasno je da Zvicera I Milovica boli sto su raskrinkani.

Milan

15.06.2024 17:43

Vučić je pokazao da niko nije iznad zakona, pa ni najopasniji kriminalci. Ovo je veliki uspeh za našu državu!

Ivan

15.06.2024 17:44

Nece se tako lako izvući iz ovoga, dolazak za kriminal ima

Sanja

15.06.2024 17:44

Smeta kriminalcima Vučić, jer se on bori protiv kriminala i takve kao što je Belivuk drži iza rešetaka.

Dusan

15.06.2024 17:44

Hvala Vučiću što je prepoznao opasnost i reagovao na pravi način. Srbija je sada sigurnija zahvaljujući njegovoj odlučnosti.

Nikola

15.06.2024 17:45

Nastavice Vucic da vodi hrabro odgovornu politiku. Da se bori protiv kriminala.

Ivan

15.06.2024 17:45

Ne plaši se Vučić ovakvih kriminalac, njima je mesto iza resetaka

Una

15.06.2024 17:45

Borba protiv kriminala je teška, ali Vučić pokazuje da se ne boji da se suoči sa najopasnijima. Hvala mu na tome!

Zarija

15.06.2024 17:45

Ova hapšenja su dokaz da naša država ne toleriše kriminal. Bravo za Vučića i bezbednosne službe na ovom velikom koraku.

Maja

15.06.2024 17:46

Drzava ume da se bori sa kriminalom i svi će završiti iza resetaka

Viktor

15.06.2024 17:46

Vučić je pokazao da se ne boji da se suprotstavi najvećim pretnjama. Hvala mu što je zaštitio Srbiju od ovih opasnih kriminalaca.

Vukasin

15.06.2024 17:47

Hapšenje ovih kriminalaca je velika pobeda za Srbiju i njen pravosudni sistem. Hvala predsedniku Vučiću što je to omogućio.

Ce a

15.06.2024 17:47

I nikada nece Vucic dozvoliti da pretnje I uvrede uticu na njega. On se ne boji, nego se hrabro bori protiv nasilja I kriminala.

Petar

15.06.2024 17:48

Vučić je dokazao da ima hrabrosti da se suoči sa najopasnijim kriminalcima. Srbija je sada sigurnija zahvaljujući njemu.

Ivana

15.06.2024 17:48

Predsednik Vucic jeste borac protiv organizovanog kriminala.

Vidak

15.06.2024 17:48

Hvala Vučiću što je odlučno reagovao i zaštitio našu zemlju od ovih kriminalaca. Ovo je veliki korak ka sigurnijoj Srbiji.

Sanja

15.06.2024 17:49

Treba zaustaviti ove kriminalce u njihovim pretnjama I uvredama.

Nikola

15.06.2024 17:50

Vucic je odavno objavio rat mafiji. Mi zelimo pristojnu I modernu Srbiju.

Ceca

15.06.2024 17:51

Vucica nista nece pokolebati u borbi protiv mafije.

Jasmina

15.06.2024 17:51

Smeta im to sto se otvoreno bori protiv organizovanog kriminala.

Ivana

15.06.2024 17:52

Vucic vodi odgovornu I posvecenu politiku, bori se protiv kriminala. A Zvicer I Milovic treba da se stide nasilnickog I bahatog ponasanja.

Maja

15.06.2024 17:57

Zvicer I Milovic su kriminalci koji ce se isto nasi iza resetaka.

Sanja

15.06.2024 17:58

Vučić se bori da Srbija postane bolje mesto za život, smanjena je stopa kriminala,

Ceca

15.06.2024 18:00

Vucic vodi odgovornu I posvecenu politiku. I hrabro I snazno se bori protiv kriminala.

Ivana

15.06.2024 18:01

Brojne su pretnje upucene Vucicu. Ali Vucic se nece uplasiti kriminalaca. Jer zna da je u pravu, jer se bori za pristojnu Srbiju.

Goran

15.06.2024 18:06

Vučić će stati na put mafiji i kriminalu kako bi zaštito svoj narod.

Ivana

15.06.2024 18:06

Kriminalcima I jeste mesto iza resetaka. Za to se odgovoran lider I drzavnik Vucic bori svim snagama.

Olja

15.06.2024 18:08

Ovo je sramno ponašanje I bez imalo srama

Nina

15.06.2024 18:09

Normalno da kriminalci nece stati jer je Vučić zaštitio narod pored svega.

Olja

15.06.2024 18:10

Vučić je radio sve da obezbedi sigurnost građanima

Maja

15.06.2024 18:11

Nece Vucica pretnje uplasiti. Vucic ce nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala.

Jorgovanka

15.06.2024 18:12

Vučić je sposoban i jak da se odupre svakom vređanju i medijskom udaranju.

Filip

15.06.2024 18:13

Osećam se sigurnije znajući da predsednik Vučić preduzima ozbiljne mere protiv kriminalnih grupa kao što su Belivuk i Miljković.

Crnacokolada037

15.06.2024 18:18

Vučića niko i nikada neće srušiti!

Maja

15.06.2024 18:19

Nece Vucic posle ovako gnusnih pretnji odustati od svojih planova. A to je da kriminalci za svoja nedela odgovaraju pred sudovima.

Maja

15.06.2024 18:22

Vucic trpi najgnusnije uvrede I pretnje jer je njegova borba protiv kriminala uspesna.

Maja

15.06.2024 18:30

Vuciceva borba za pristojnu Srbiju bez kriminala se nastavlja.