Knjaževac
Foto: Alo/Foto: instagramprintscreen

 

Njegovo saslušanje je zakazano u podne, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni je nakon hapšenja na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

knjaževac

Foto: Printscreen/RTS

 

 

Aleksa se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 sati u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem - lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Inače, Aleksa  je prema rečima komšija, bio jedan divan mladić koji je godinama unazad vodio računa o bolesnim dedi i babi, a od prošle godine i o ocu Predragu koji se šlogirao.

Otac koga je ubio Aleksa M.

Društvene mreže

 

 

- Osumnjičeni je mnogo vodio računa o članovima svoje porodice koje je ubio, toliko da im je kuvao, spremao, čistio i presvlačio ih... Navodno, motiv ovog ubistva je verovatno svađa oko doma, jer je Aleksa teško bolesnog i nepokretnog dedu Miloša želeo da pošalje u starački dom koji se nalazi nedaleko od njihove kuće u Knjaževcu, ali baba Sarajevka nije bila za to - rekle su komšije.

 Istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Zaječeru će utvrditi sve detalje, kao i motiv ovog jezivog trostrukog ubistva.

 Aleksina porodica biće sahranjena u subotu na lokalnom groblju, gde će ih ispratiti sin, odnosno brat i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading