Draževići
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Danas se u selu Draževići kod Sjenice održava sahrana malog Darisa H. (3), koji je juče tragično izgubio život igrajući se u dvorištu porodične kuće. Nesreća je šokirala celu zajednicu, a porodica je izdala čitulju u znak sećanja na preminulog dečaka.

Prema rečima očevidaca, mali Daris se igrao u kolima u dvorištu porodične kuće kada je došlo do nesreće. U jednom trenutku, on je izbacio glavu kroz prozor i najverovatnije pritisnuo dugme za zatvaranje prozora, nakon čega se ugušio. Roditelji su bili u šoku, a komšije izražavaju duboko saučešće i pružaju podršku porodici u ovim teškim trenucima.

Sahrana malog Darisa će se održati danas u 17 sati na lokalnom groblju u Draževićima. Porodica je duboko potresena gubitkom svog mezimca, a prijatelji i komšije nastoje da im pruže utehu i podršku. Mali Daris je ostavio i mlađeg brata, koji ima samo godinu dana, a ova tragedija je ostavila dubok trag u srcima svih koji su poznavali ovu porodicu.

Ovo nije prva tragedija koja je pogodila ovo područje. Nedavno je selo Dubnica kod Sjenice bilo poprište strašnog događaja u kojem je Bajra Lakota izgubila život. Njenu snaju L. A. A. (39) uhapsila je policija pod sumnjom da ju je izmasakrirala nožem. Ova tragedija dodatno je uzdrmala lokalnu zajednicu, ostavljajući svakog u šoku i neverici.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading