Srđan Janković
Foto: Alo/Video Plus

Srđan Janković je početkom juna već saslušan u vezi sa ovim strašnim zločinom, ali je tada negirao da je u danu nestanka uopšte video malu Danku Ilić, a zatim i da je udario službenim automobilom.

- Osumnjičeni Janković je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju, objasnio je da je bio na radnom zadatku sa kolegom Dejanom Dragijević i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je video devojčicu Danku Ilić, kao i to da je udario službenim automobilom JKP Vodovod kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično delo koje mu se stavlja na teret - kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Prema informacijam, tužilac koji vodi istragu nestanka devojčice, Sonja Milićević odlučila je da Jankovića sasluša na još neka pitanja nakon njegovog prvog saslušanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u selu Banjsko polje kod Bora. Tada se ispostavilo da su Dragijević i Janković, inače radnici JKP „Vodovod“ u Boru bili kobnog dana na radnom zadatku u selu. Tom prilikom naleteli su na devojčicu koja je izašla iz svog dvorišta, udarili je automobil, potom zadavili i njeno telo zakopali na nepoznatu lokaciju.

U međuvuremenu su privedeni i Dalibor i Radoslav, ali je u prostorijama policijske stanice Dalibor preminuo, dok je njegov otac Radoslav nedavno pušten iz pritvora.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading