Pucnjava u Beogradu
Foto: Alo/Printscreen/Instagram

 Kako saznajemo, napad se dogodio u trenutku kada se Dalibor zaustavio ispred prodavnice u koju mu je ušao sin.

- Prema prikupljenim podacima,  dok je Dalibor čekao sina  putem je naišao muškarac na skuteru te se zaustavio i fingirao kao da ulazi u prodavnicu. Umesto u prodavnicu krenuo je ka Daliboru a u tom tren pojavio se i sin napadnutog muškarca. Napadač je potom kako se sumnja nešto izgovorio i krenuo da vadi pištolj a potom i puca u Daliborovom pravcu.  Sreča što je napadnuti na vreme video koja mu se opasnost sprema, pa se izvio u stranu te je napadač  upucao Dalibora   koji je zadobio  prostrelnu ranu u predelu lakta – objašnjava naš izvor.

Prema njegovim navodima intezivno se radi na pronalasku napadača ali i utvrđivanju motiva napada.

- Tokom uviđaja skinuti su svi snimci sa okolnih video nadzora kako bi se utvrdilo, odakle je napadač došao ali isto tako i gde je otišao.  Takođe je naređena provera svih baznih stanica iz okoline mobilne telefonije kako bi se došlo do  napadača – obhašnjava izvor i dodaje:

 - Uzeta je izjava i od ranjenog koji je rekao da mu napadač nije poznat niti  da se ikom zamerio, pa zato ne zna  ni  zašto bi ga neko napao. Ranjeni je  potvrdio da   je ranije grešio u živcotu i te greške platio a sada je porodičan čovek posvečen deci – objasnio je izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima,  istraga ide u više pravaca te se ne isključuje i mogučnost da je napadač na skuteru unajmljen, onosno angažovan za prljavi posao. Navodno postoje indicije, ko stoji iza napada i one se proveravaju.

 Po ranjavanju Dalibor je zbrinut je na VMA i nalazi se u stabilnom stanju.

Prema rečima lekara, on je zadobio prosterlnu ranu u predelu lakta i zbrinut je u njihovoj ustanovi.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading