Policija
Foto: Alo/Foto: Valjevska posla


Uznemirujući događaj sinoć u Kaluđerici, kada je Dalibor F. (40) upucan pred svojim sinom, ostavio je zajednicu u šoku. Prema rečima lekara sa VMA, F. se trenutno nalazi u stabilnom stanju nakon što je zadobio prostrelnu ranu u predelu lakta. Lekari su odmah reagovali i pružili mu neophodnu medicinsku pomoć.


Pucnjava se dogodila na Smederevskom putu nakon svađe dvojice muškaraca. Prema svedočenju, jedan od muškaraca izvukao je pištolj i ispalio nekoliko hitaca u pravcu F. Pucač je, kako tvrde svedoci, pobegao sa mesta događaja na skuteru.


Svedok pucnjave bio je sin ranjenog, koji je ispričao da je video muškarca na skuteru kako prilazi njihovom automobilu i puca u njegovog oca. Ovaj uznemirujući prizor ostavio je dubok trag na sinu ranjenog i celoj porodici.


Nezvanično saznajemo da je Dalibor F. dobro poznat policiji i da je bio osuđivan u prošlosti. Ova činjenica budi dodatnu pažnju i postavlja pitanje motiva i okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i nadamo se da će počinilac biti priveden pravdi. Svi detalji ovog slučaja pokrenuli su brojna pitanja u javnosti o bezbednosti i porastu nasilja, te se očekuje dalji razvoj situacije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading