svetlana dragijević
Foto: Alo

- Gajim nadu, odnosno svi mi potajno gajimo nadu da će nam se Danka, naše sunce malo, odnekuda pojaviti. Ali surova dešavanja, odnosno realnost da je nema tako dugo, nas uništavaju svaki dan - kaže Miloš za Republiku.

Nadljudskom snagom koja mu je potrebna da ide na posao i zarađuje za egzistenciju porodice uprkos slabosti koju oseća Miloš živi takozvani normalan život i dobar je otac trogodišnjem sinu kojem sestrica nedostaje beskrajno i ženi koja je pred porođajem.

Njihov život je unesrećen preko noći, a Dankine stvari su im svaki dan pred očima i ne mogu da se pomire sa činjenicom da je nema.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Dejan priznao zločin

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo, saopštio da su telo bacili na deponiju, a potraga za Dankom se koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i sva mesta koja su mogla da donesu bilo kakav napredak u potrazi, ali za sada bezuspešno.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Policija je iz kuće Dejana Dragijevića u selu Zlot kod Bora zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi u istrazi.

Takođe, oduzeta su oba privatna automobila osumnjičenih koja su poslata na veštačenje.

Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je sinu Dejanu pomogao da se premesti telo dvogodišnje devojčice Danke, pušten je na slobodu.

Nedavno se oglasila i njena mama, koja je pred porođajem, šta je rekla pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading