danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Nakon nedavnih izjava osumnjičenog Srđana Jankovića i reakcija roditelja preminule devojčice, drama oko nestanka male Danke Ilić dodatno je dobila na težini.


Ivana Ilić, majka Danke, izrazila je svoju uznemirenost i konfuziju povodom izjava osumnjičenog za ubistvo njenog deteta. Njena izjava da je videla dve osobe u kolima tog dana na brdu, a da nije sigurna ko je bio drugi putnik, dodatno je zakomplikovala situaciju.

- Ja sam sada zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima, ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima? Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio, kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - rekla je Ivana za Informer. 


S druge strane, Srđan Janković negirao je izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, dok je njegov advokat Živadin Bogdanović izjavio da, po dogovoru s klijentom, "insistiraju da ne daje nikakve izjave". Ova reakcija osumnjičenog i njegovog advokata dodatno je podgrejala tenzije u vezi sa ovim slučajem.

- Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti - poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.


Otac preminule Danke, Miloš Ilić, izrazio je nezadovoljstvo Jankovićevim negiranjem optužbi. Takođe, izrazio je nadu da će agonija njegove porodice uskoro biti okončana i poručio da neće oprostiti onome ko je odgovoran za smrt njegove ćerke. Osim toga, izrazio je nezadovoljstvo zbog negativnih komentara na društvenim mrežama, zbog čega je sa suprugom bio primoran da se povuče sa istih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading