svetlana dragijević
Foto: Alo

Osumnjičeni Srđan Janković danas je u potpunosti negirao da je ubio Danku Ilić. Nakon što je tačno tri sata govorio o jezivom ubistvu deteta u Banjsko Polju, vraćen je u pritvorsku jedinicu.

- Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti - poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Kako je rekao, potpuno je nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

- Digao je celu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao 'ja nemam ništa s tim'. Verujem da bi on nešto mogao da zna - kaže otac devojčice i dodaje da su zbog brojnih negativnih komentara u javnosti da je njegova porodica umešana u ovaj jeziv zločin, morali da se "povuku sa društvenih mreža".

- Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom detetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču - poručio je Miloš Ilić za Telegraf.

Na pitanje kako se on i supruga drže svih ovih nedelja, nakon ubistva njihove ćerke, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je prozvorio:

- Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo.

Devojčica Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine.

Janković je uhapšen 4. aprila ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading