policija
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Kao u najgorem krimi-filmu! Mateja B. (22) iz Beograda sa prostrelnim ranama na nogama izbačen je iz crnog automobila „audi“ ispred Urgentnog centra. Dok su lekari pružali pomoć ranjenom, policija je tragala za muškarcima koji su ranjenog dovezli u bolnicu, a ubrzo ih je locirala i privela.

Kako saznajemo, posle kraće potrage locirani su i uhapšeni Uroš P. (23) i Petar V. (25). Sumnja se da su se u vozilu nalazila upravo njih dvojica i da su izbacili Mateju ispred bolnice.

- Policija je na osnovu snimaka nadzornih kamera ispred Urgentnog centra, a i grada bukvalno pratila mladiće, dok nisu stigli u Ulici Zmaj Ognjeni Vuk u naselju Jajinci. Interventna ekipa s Voždovca ih je potom privela, a automobil je privremeno zaplenjen, kako bi se iz njega uzeli biološki tragovi - objašnjava izvor Alo!.

Urgentni

Tanjug

 

Prema rečima našeg sagovornika, za to vreme druga policijska ekipa uzela je izjavu od ranjenog Mateja B.

- Mladić je izrešetan mecima po nogama, što ukazuje da je reč o takozvanoj opomeni. On ima ustrelne i prostrelne rane obe natkolenice, te je do daljeg zadržan u bolnici. Ranjeni mladić nije bio rad da sarađuje, odnosno stalno je ponavljao da ne zna ni gde je upucan, niti ko ga je ranio. O motivu napada je takođe govorio da ne zna zašto je napadnut i da li se nekome zamerio. Međutim, poprilično je bio uplašen - rekao je izvor.

Kako navodi izvor blizak istrazi, policija je po nalogu tužilaštva uradila brojne testove i uzela brisove parafinskih rukavica Matejinih poznanika iz automobila.

- U pitanju je standardna procedura kako bi se utvrdilo da li su oni ti koji su pucali na Mateju B. - objasnio je izvor, i dodao da ni njih dvojica nisu sarađivala s policijom, kao ni ranjeni mladić.

- Menjali su nekoliko verzija. Te su govorili da ih je Mateja pozvao po ranjavanju, zatim da su slučajno na njega naišli slučajno i pokupili ga - kaže sagovornik. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading