tuzla
Foto: Alo/Prinstcreen/društvene mreže

Sektor kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona  i postupajući tužilac obavili su detaljne i obimne istražne radnje u vezi sa ubistvima žene (34)  i njeno dvoje dece od devet i dve godine, koja su počinjena na okrutan način u porodičnom stanu u tuzlanskom naselju Stupine, saopšteno je iz Tužilaštva TK.

- Prema preliminarnim nalazima obdukcije, koji su za sada usmeno saopšteni Tužilaštvu, te se uskoro očekuje dostavljanja pismenog nalaza i mišljenja veštaka sudske medicine, žena je imala veći broj povreda na vratu, glavi, licu i na drugim delovima tela, nanesene i oštrim i tupim delom sekire, što je izazvalo njenu smrt.

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa i maloletnicima u krivičnom postupku u FBiH Tužilaštvo je saopštilo da neće iznositi bilo kakve detalje koji se odnose na usmrćenu decu.

U toku su brojne istražne radnje i prikupljeni su svi relevantni tragovi sa mesta zločina koji će biti predmet veštačenja. Naročito su značajni biološko veštačenje i DNK analiza, koje će, nakon dostavljanja svih relevatnih dokaznih materijala od Tužilaštva, raditi Centar za forenzička ispitivanja, veštačenja i istraživanja Federalne uprave policije. Obzirom na karakter krivičnih dela, bezobzirnost pri izvršenju, više detalja o istražnim radnjama i prikupljenim dokazima nismo u mogućnosti iznositi u javnost - saopšteno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona. 

Mujaga Čičkušić je usmrtio suprugu Amelu Čičkušić i dvoje dece od dve i devet, a onda sebi presudio.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading