PEDOFIL IZ NIŠA USKORO PRED SUDOM! PIPKAO DEČAKA DOK IH JE DRUGI SNIMAO Majka videla snimak na kome se nalazi njen sin, pa slučaj prijavila policiji
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Za dva dana u Osnovnom sudu u Nišu počeće suđenje D.M. (53) koji je uhapšen zbog sumnje da je u napuštenoj kući, nedaleko od "buvljaka" u ovom gradu, neprimereno dodirivao dečaka starog 13 godina, dok je jedan maloletnik to snimao, pa se snimak pojavio na društvenim mrežama.

Osumnjčeni pedofil uhapšen je 26. februara nakon što je majka zlostavljanog dečaka kada je videla snimak slučaj prijavila policiji. 

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv osumnjičenog i njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je zaprećena kazna do 5 godina zatvora.

Inače optužnica je postala pravosnažna početkom aprila, a suđenje je bilo zakazano za 8. i 17. maj ali je optuženi prvo tražio izuzeće sudije i tužioca, a posle toga je promenio i advokata jer nije želeo da ga zastupa branilac po službenoj družnosti, pa je naredni glavni pretres zakazan za 24. maj.

Podsetimo kako su mediji već izveštavali D. M. je uhapšen 26. februara i od tada se nalazi u pritvoru,  koji mu je produžen zbog opasnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo. 

Osumnjičeni pedofil D. M. je sakupljač otpadnog papira i sekundarnih sirovina koje prodaje reciklažnim centrima i tako se izdržava, a zlostavljanje koje je počinio odigralo se unapuštenoj kući nedaleko od niškog buvljaka.

Kako se navodi u optužnici D. M. je upravo na niškom buvljaku stupio u kontakt sa dvojicom maloletnika od kojih je jedan rođen 2010. godine. On ih je odveo do napuštene kuće, nedaleko od pijace, gde je dečaka neprimereno dodirivao po genitalijama, dok je drugi dečak, koji je bio sa njim u društvu sve to snimao mobilnim telefonom! Snimak se našao i na društvenim mrežama pa je priča došla do majke dečaka koja je sve prijavila policiji. D. M. je identifikovan, pronađen i uhapšen.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading