Miljana Kecmanović
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Ona je na prošlom ročištu šokirala sve u sudnici svojim odgovorom na pitanje otkud njen DNK na čauri pronađenoj u učionici rekavši: "Pustite mašti na volju".

Miljana je, kao i njen suprug optuženi Vladimir K., rekla da neće odgovarati na pitanja punomoćnika oštećenih već samo na pitanja oštećenih.

kosta kecmanović

Tanjug / J. Ilić

 

 

Na prethodnih nekoliko suđenja njen suprug Vladimir K. izneo je odbranu i odgovarao na pitanja suda, tužilaštva, oštećenih, dok je na pitanja punomoćnika oštećenih odbio da odgovara.

On od početka suđenja negira krivicu za delo za koje se tereti, teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava.

kosta kecmanović

Tanjug / J. Ilić

 

 

Pored roditelja dečaka optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K. K. učio da puca.

Otac dečaka, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Dečak K.K., koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja.

Kobnog dana on ih je stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading