Hapšenje
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Pančevu juče je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N. S. (44) i M. R. (27), obojica iz Kačareva, zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana u subotu u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N. S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M. R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi - saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu i naveli da su ih u Ulici Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading