danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Njegovo ponašanje izazvalo je šok i zaprepašćenje među prisutnima, koji su bili zbunjeni njegovom reakcijom.Neki od prisutnih su izrazili svoje zgražavanje nad Dejanovim ponašanjem, smatrajući da je nedopustivo da se osumnjičeni za tako teško delo ponaša opušteno u trenutku kada bi trebalo da pokaže barem trunku kajanja ili saosećanja.

- Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i osmehnuo se jednom od grobara koji se zatekao tu kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo. Još je tom čoveku nešto i dobacivao, u fazonu šta se napolju dešava, ali od policije nije mogao mnogo da priča - priča jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale sveće Svetlani Dragijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na večni počinak za Telegraf.

Kako se navodi, ubica Danke Ilić je na sahrani majke, otišao i do groba pokojnog brata gde mu se zakleo da ga nikad neće zaboraviti i da će ostvariti planove koje su zajedno dogovorili.

- Dejan je u jednom trenutku poljubio krst od brata i nešto mu rekao. Kao da se zakleo da će nastaviti nesto što su njih dvojica hteli da urade. Šta mu se tačno zakleo to samo on zna, ko zna šta je u pitanju - kaže izvor iz Zlota.

Policajci su sve vreme bili uz osumnjičene i nisu im dozvolili da razgovaraju ni sa kim.

- Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah posle sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vreme bili uz njih. U jednom trenutku Dejan je ponavljao neke reči gledajući u nebo, ali niko nije razumeo šta je pričao - kaže izvor. 

Dopis sa zahtevom je podnela i Dejanova advokatica, što je naknadno odobreno, te je i on doveden da isprati majku na večni počinak.

Svetlana je, da podsetimo, preminula u sredu dok je bila kod komšija.

- Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading