groblje
Foto: Printscreen/YouTube/ Televizija Nikšić

Radnik JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dario S. (32) iz beogradskog naselja Kotež, koji poginuo je u utorak oko 21.40 sati dok je čistio slivnike na Mostu na Adi u Beogradu, biće danas sahranjen na groblju Zbeg! Njegovi najmiliji i prijatelji oprostili su se od njega potresnim porukama koje su rasplakale celu Srbiju!

Kako smo ranije pisali, kobne večeri radnici „Vodovoda“ obavljali su svoje redovne zadatke na Mostu na Adi, a Dario je čistio slivnike.

Prema prvim informacijama, dva vozila JKP bila su uredno zaustavljena u brzoj traci s uključenim rotacijama, u smeru ka gradu, kako bi ih drugi vozači na vreme primetili i zaobišli, a to se vidi i na snimcima koje su zabeležili drugi vozači.

Međutim, oko 21.40 sati u traci u kojoj su bila vozila „Vodovoda“ pojavio se vozač „opela zafira“ koji ih nije na vreme primetio, pa se, prema rečima očevidaca, u velikoj brzini zakucao u kamion JKP marke „mercedes atego“, koji se od siline udara pokrenuo i udario Darija, a onda i u vozilo svog kolege „reno maksiti“.

hitna pomoć

Printscreen

 

Nesrećni Dario ubrzo je podlegao teškim povredama u Urgentnom centru, a krivac za nesreću prošao je s lakšim povredama, pa će nakon oporavka biti odveden u pritvor.

Kako saznajemo, Dario S. biće sahranjen danas, 18. maja, u 13 sati, a porodica će se okupiti, kako saznajemo, već oko 12 sati u kapeli.

Dario je iza sebe ostavio suprugu Katarinu, dvoje dece, majku, oca, sestru, a brojni rođaci i prijatelji oprostili su se od njega potresnim porukama.

- „Otišao si iz našeg života, ali nikad nećeš iz našeg srca“, „Poslednji pozdrav dragom Dači“ - nizale su se poruke posvećene nesrećnom Dariju S.

Od njega su se oprostili i zaposleni u „Vodovodu“.

- Opraštamo se od dragog kolege i prijatelja koga ćemo se uvek sećati sa poštovanjem. Tvoj prerani odlazak je veliki gubitak za porodicu, prijatelje i celokupan kolektiv JKPBVK. Saučestvujemo u bolu s porodicom, zahvalni za sve što si učinio za naše preduzeće - navode iz njegovog kolektiva. 

Kako saznajemo, stradali momak je u JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavljao poslove oko kanalizacije u pogonu Voždovac, a njegov otac je takođe zaposlen u ovom preduzeću.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading