novi sad
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen, ilustacija

Radnik JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dario S. (32) iz beogradskog naselja Kotež, koji poginuo je u utorak oko 21.40 sati dok je čistio slivnike na Mostu na Adi u Beogradu, boće sutra sahranjen na groblju Zbeg! Njegovi najmiliji i prijatelji oprostili su se od njega potresnim porukama, koje su rasplakale celu Srbiju!

Kako smo ranije pisali, kobne večeri radnici „Vodovoda“ obavljali su svoje redovne zadatke na Mostu na Adi, a Dario je čistio slivnike.

Prema prvim informacijama, dva vozila JKP bila su uredno zaustavljena u brzoj traci s uključenim rotacijama, u smeru ka gradu, kako bi ih drugi vozači na vreme primetili i zaobišli, a to se vidi i na snimcima koje su zabeležili drugi vozači.

Međutim, oko 21.40 sati u traci u kojoj su bila vozila „Vodovoda“ pojavio se vozač „opel zafire“ koji ih nije na vreme primetio, pa se, prema rečima očevidaca, u velikoj brzini zakucao u kamion JKP marke „mercedes atego”, koji se od siline udara pokrenuo i udario Darija, a onda i u vozilo svog kolege „reno maksiti”.

Nesrećni Dario ubrzo je podlegao teškim povredama u Urgentnom centru, a krivac za nesreću prošao je s lakšim povredama, pa će nakon oporavka biti odveden u pritvor.

Kako saznajemo, Dario S. biće sahranjen sutra, 18. maja, u 13 sati na groblju, a porodica će se okupiti, kako saznajemo, već oko 12 sati u kapeli.

Dario je iza sebe ostavio suprugu Katarinu, dvoje dece, majku, oca, sestru, a brojni rođaci i prijatelji oprostili su se od njega i preko čitulja u beogradskim medijima.

- „Otišao si iz našeg života, ali nikad nećeš iz našeg srca“, „Poslednji pozdrav dragom Dači“ - nizale su se srceparajuće poruke posvećene nesrećnom Dariu S.

Kako saznajemo, stradali momak je u JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavljao poslove oko kanalizacija u pogonu Voždovac, a njegov otac je, takođe, zaposlen u ovom preduzeću.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading