Dejan Dragijević
Foto: Alo/Facebook

   -Dejan je doveden za razliku od Radoslava direktno na groblje.  Znate rade je prisusvovao opelu u crkvi a potom je odvezen na groblje. Njih su čuvali policajci dok su im na rukama bile lisice. Odmah nakon što su zapalili po sveću oni su vraćeni u marice pa su ih odvezli - tvrde meštani sela Zlot  koji su prisustvovali sahrani.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

 

Dopis  da Dejan prisustvuje sahrani  je podnela  njegova advokatica, što je naknadno odobreno, te je i on doveden da isprati majku na večni počinak.

Svetlana je, da podsetimo, preminula u sredu dok je bila kod komšija.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

 

- Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro od srčanog udara u pritvoru.

Podsetimo, ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta , kada su je službenim kolima i u pripitom stanju udarili, a potom, kako se sumnja, ugušili radnici JPVodovod u Boru, Srđan Janković i Dejan Dragijević. Telo deteta su kako se sumnja odneli i zakopali na divlju deponiju na Starobanjskom putu i nakon dva dana, Dejan Dragijević je zajedno sa pokojnim bratom Daliborom, koji je nakon hapšenja preminuo u Policijskoj upravi u Boru i ocem Radoslavom, premesitili na dugu lokaciju za koju se ni dan danas nije saznalo.

Telo male devojčice Danke Ilić (2) ni nakon dva ipo meseca još uvek nije nađeno.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading