Sahrana Svetlane Dragijević
Foto: Alo/Alo

Radoslava su iz pritvora dovezli u policijskoj marici iz Zaječara, kako bi se oprostio od preminule supruge. Pored njega su svo vreme bili policajci.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

Svetlani je opelo služeno u centru sela Zlot, u porti crkve Svetog proroka Ilije, gde su se okupili brojni rođaci. Rodbina umrle Svetlane zahtevala je od policije da udalji novinare iz ulice. Po završenom opeli ožalošćeni su u koloni otišli na groblje. Svetlani je raka iskopana i ozidana tik do sinovljevog groba Dalibora, kome je na današnji dan tačno 40 dana od kako je preminuo.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

Tokom služenja opela a i sahrane bile su prisutne i vidljive jake policijske snage zbog toga što je na sahrani prisustvovao Svetlanin muž Rade koji je doveden iz pritvora. Pored njega sahrani su prisustvovali članovi familije i komšije.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

 

Povorka, u kojoj je i bila marica sa Svetlaninim mužem Radetom, nešto posle 14 sati napustila je portu crkve te se zaputila ka groblju u selu Zlot gde je Svetlana sahranjena tik uz sina.

Rade Dragijević

Alo

 

 

 Na groblju po zaveršetku oproštaja i opela od Svetlane oprostilo se oko 100 ljudi.

Sahrana Svetlane Dragijević

Alo

 

 

 Da potsetimo Svetlana je, nakon što joj je pozlilo, ušla u komšijsko dvorište i zamolila ih da joj daju vode, a onda je pala i preminula. Ovo je druga tragedija koja je zadesila porodicu Dragijević, od kada je njen stariji sin Dejan Dragijević (50) osumnjičen za ubistvo malene devojčice. Pre 40 dana, u pritvoru u policijskoj stanici u Boru, preminuo je Dalibor Dragijević (40) koji je bio osumnjičen da je bratu pomagao u skrivanju tela male devojčice.

Sahranjen Dalibor Dragijević

Alo!

 

 

Inače, ona je za Alo! govorila sat vremena pre nego što će se desiti tragedija. Kako je ona istakla, imala je visok pritisak i nije se osećala dobro.

- Imala sam visok pritisak sinoć. Ne osećam se dobro od kada se sve desilo. Čekam mog Radeta da se vrati kući. Verujem da će ga pustiti - tiho je rekla Svetlana i dodala:

Dejan Dragijević

Facebook

 

 

- Nema nikakvih novosti o Dejanu. Još nam nisu ni auto vratili. Sve što su odneli iz kuće tamo je ostalo. Sa mnom niko ne razgovara, tek poneki komšija, pita kako sam. Dejan neće još izaći, ne znam ni da li je došao u Zaječar - poručila je Svetlana, a zatim je preminula sat vremena kasnije.

svetlana dragijević

 

 

 

Podsetimo, ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta , kada su je službenim kolima i u pripitom stanju udarili, a potom, kako se sumnja, ugušili radnici JPVodovod u Boru, Srđan Janković i Dejan Dragijević. Telo deteta su kako se sumnja odneli i zakopali na divlju deponiju na Starobanjskom putu i nakon dva dana, Dejan Dragijević je zajedno sa pokojnim bratom Daliborom, koji je nakon hapšenja preminuo u Policijskoj upravi u Boru i ocem Radoslavom, premesitili na dugu lokaciju za koju se ni dan danas nije saznalo.

Telo male devojčice Danke Ilić (2) ni nakon dva ipo meseca još uvek nije nađeno.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading