nikola lazarević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Oni koji su ga poznavali kažu da je Nikola za njih bio korektan čovek, oženjen i imućan.

- On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijano obezbeđenja. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca za medije i dodaje:

- Čuli smo da je ubi neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.
 

nikola lazarević

Društvene mreže

 

 

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešća i ostavljali uplakane emotikone i emotikone slomljenog srca.

Podsetimo, tela muškarca i žene u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu 15. maja oko 17 sati pronašao je sin (23) ubijene žene. Komšije iz zgrade su ispričale da je Lela došla tu nešto ranije, kako bi pričuvala stan svojoj majci.

novi beograd

Alo!/Vladimir Marković

 

 

Kako navode lokalni mediji iz Požarevca, Nikola je iz sela Brežane kraj tog grada, a Lela je navodno radila u Gradskoj upravi grada Požarevca.

- Lela S. je pre nekoliko dana prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno - navode lokalni mediji.

novi beograd

Alo.rs/Vladimir Marković

 

 

Stan u kome se odigrao zločin je zapečaćen, a istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu će utvrditi okolnosti ovog nesrećnog događaja. Povodom tragičnog događaja, zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je ispitni postupak ocene zakonitosti i pravilnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i Gradskog centra za socijalni rad Beograd. Kako prenose mediji, nesrećna žena je nasilnika tri puta dosad prijavila za nasilje i svaki put su mu izricane hitne mere.

novi beograd

Alo!/Vladimir Marković

 

 

- On je nju tukao više puta i ona je odlučila da stavi tačku na vezi sa njim!. Međutim, monstrum se nije zaustavljao tu, proganjao je, a na kraju se završilo tragedijom - navodi izvor za Alo!

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading