novi beograd
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Nikola L. (45), nakon kratke svađe nožem je nasmrt izbo bivšu emotivnu partnerku Lelu S. (55) u stanu njene majke, na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, u Bloku 44, a potom izvršio samoubistvo. Da priča bude tužnija, tela je pronašao je Lelin sin, nakon što ga je komšija pozvao i rekao da se u stanu u kome se nalazila njegova majka začulo zapomaganje!
Nakon stravične tragedije, žitelji ove zgrade šokirani su zločinom koji se dogodio, a kako tvrde, i dalje ne mogu da izbace iz glave užas kome su svedočili.

- Šta da vam kažemo. Ne možemo da poverujemo da se ovako nešto desilo. Celu noć smo prali krv koja se slivala sa četvrtog sprata sve do prizemlja, ništa nismo ni jeli. Mi te ljude nismo poznavali, samo smo viđali majku ubijene kojoj stan i pripada - otpočinje priču za Alo! komšinica koja živi u zgradi u kojoj se odigralo ubistvo.

Kako tvrdi stanarka ove zgrade, neposredno pre nego što će se dogoditi tragedija, u stanu na četvrtom spratu začula se buka.

 - Nikola je njoj došao na vrata. Pozvonio je, a ona ga je pustila unutra. Čim je ukoračio, začulo se zapomaganje. Stanarka koji živi u stanu pored, pozvala je sina i rekla mu da dođe. Kada je došao, zatekao je jezivu scenu. Nakon toga sam ga videla kako je istrčao iz zgrade, bio je izbezumljen. Čula sam da je taj muškarac kasnije preminuo i da je u početku davao neke znake života - kaže sagovornica za Alo!.

Ubijena Lela S. nije živela u toj zgradi, već je boravila u stanu svoje majke da ga čuva dok je ona u banji.  

- Lela je čuvala stan svoje majke, jer ona vodi sudski spor sa prethodnim vlasnikom. Plašili su se da će on možda doći ako sazna da nema nikoga u stanu, i da će nasilno ući unutra. Da nije bilo toga, verovatno se tragedija ne bi desila, a Lela ne bi bila tu - kaže komšinica.

Kako navode mediji iz Požarevca, Nikola je iz sela Brežane kraj tog grada, a Lela je navodno radila u Gradskoj upravi grada Požarevca.

- Lela S. je pre nekoliko dana prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno - navode lokalni mediji.

Stan u kome se odigrao zločin je zapečaćen, a istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu će utvrditi okolnosti ovog nesrećnog događaja. Povodom tragičnog događaja, zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je ispitni postupak ocene zakonitosti i pravilnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i Gradskog centra za socijalni rad Beograd. Kako prenose mediji nesrećna žena je nasilnika tri puta dosad prijavila za nasilje i svaki put su mu izricane hitne mere.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading