vodovod
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Kako saznajemo, kobne večeri radnici „Vodovoda“ obavljali su svoje redovne zadatke na Mostu na Adi, a Dario je čistio slivnike.

Prema prvim informacijama, dva vozila JKP bila su uredno zaustavljena u brzoj traci s uključenim rotacijama, u smeru ka gradu, kako bi ih drugi vozači na vreme primetili i zaobišli, a to se vidi i na snimcima koje su zabeležili drugi vozači.

Međutim, oko 21.40 sati u traci u kojoj su bila vozila „Vodovoda“ pojavio se vozač „opel zafire“ koji ih nije na vreme primetio, pa se, prema rečima očevidaca, u velikoj brzini zakucao u kamion JKP marke „mercedes atego”, koji se od siline udara pokrenuo i udario Darija, a onda i u vozilo svog kolege „reno maksiti”.

Dariove kolege odmah su pozvale Hitnu pomoć, koja je zbrinula i povređenog radnika i vozača „opela“. Nesrećni Dario ubrzo je podlegao teškim povredama u Urgentnom centru, a krivac za nesreću prošao je s lakšim povredama, pa će nakon oporavka biti odveden u pritvor.

Kako saznajemo, stradali momak je u JKP „Vodovod i kanalizacija“ obavljao poslove oko kanalizacija u pogonu Voždovac, a njegov otac je, takođe, zaposlen u ovom preduzeću.

Prijatelji Darija S. potpuno su skrhani tragičnom vešću i ne mogu da poveruju da je istinita, pogotovo što su samo dan pre tragedije slavili njegov rođendan.

- U ponedeljak je proslavio svoj 32. rođendan, a nedavno smo se veselili i rođenju njegovog trećeg deteta i evo sada mu biramo kovčeg. Dečko je bio najvredniji radnik kojeg znam i požrtvovan otac. Sve bi uradio za porodicu, i eto ubio ga neki bahati divljak dok je pošteno obavljao svoj posao. Šta će sad njegova žena i dečica bez njega - rekao je za Alo! prijatelj poginulog Darija.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading