novi beograd
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Nikola L. (45), nakon kratke svađe nožem je nasmrt izbo bivšu emotivnu partnerku Lelu S. (55) u stanu njene majke, na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, u Bloku 44, a potom izvršio samoubistvo. Da priča bude tužnija, tela je pronašao je Lelin sin, nakon što ga je komšija pozvao i rekao da se u stanu u kome se nalazila njegova majka začulo zapomaganje!

Kako navode lokalni mediji iz Požarevca, Nikola je iz sela Brežane kraj tog grada, a Lela je navodno radila u Gradskoj upravi grada Požarevca.

- Lela S. je pre nekoliko dana prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno - navode lokalni mediji.

Stan u kome se odigrao zločin je zapečaćen, a istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu će utvrditi okolnosti ovog nesrećnog događaja. Povodom tragičnog događaja, zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo je ispitni postupak ocene zakonitosti i pravilnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i Gradskog centra za socijalni rad Beograd. Kako prenose mediji, nesrećna žena je nasilnika tri puta dosad prijavila za nasilje i svaki put su mu izricane hitne mere.

- On je nju tukao više puta i ona je odlučila da stavi tačku na vezi sa njim!. Međutim, monstrum se nije zaustavljao tu, proganjao je, a na kraju se završilo tragedijom - navodi izvor za Alo!

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading