svetlana dragijević
Foto: Alo/Vladimir Marković

Žalila se da ne niko ne priča sa njom! Svetlana Dragijević (74) iz sela Zlot kod Bora, majka glavnoosumnjičenog Dejana Dragijevića za ubistvo male Danke Ilić (2), juče je preminula! Svetlani je pozlilo kod komšija, ali je ubrzo izgubila bitku za život! Inače, Dejanova majka je samo sat vremena pre toga pričala za Alo! naglasivši da joj je loše i da od prošle noći ima visok pritisak!

Kako saznajemo, nesrećna žena je juče oko 14 sati otišla kod komšija na kafu, a zatim joj je pozlilo. Komšije su pokušale da joj pomognu, međutim, njoj nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju Svetlaninu smrt.

Inače, ona je za Alo! govorila sat vremena pre nego što će se desiti tragedija. Kako je ona istakla, imala je visok pritisak i nije se osećala dobro. 

svetlana dragijević

Foto: Vladimir Marković

 

- Imala sam visok pritisak sinoć. Ne osećam se dobro od kada se sve desilo. Čekam mog Radeta da se vrati kući. Verujem da će ga pustiti - tiho je rekla Svetlana i dodala:

- Nema nikakvih novosti o Dejanu. Još nam nisu ni auto vratili. Sve što su odneli iz kuće tamo je ostalo. Sa mnom niko ne razgovara, tek poneki komšija, pita kako sam. Dejan neće još izaći, ne znam ni da li je došao u Zaječar - poručila je Svetlana, a zatim je preminula sat vremena kasnije.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading