svetlana dragijević
Foto: Alo/Vladimir Marković

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića glavnoosumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminula je danas posle podne, kada je otišla kod komšije prekoputa njene kuće. Ona je za Alo! govorila danas, samo nekoliko sati pre nego što će se desiti ova tragedija. Kako je ona istakla, imala je visok pritisak, ali i da se ne oseća najbolje. 

- Imala sam visok pritisak sinoć. Ne osećam se od kada se sve desilo dobro. Čekam da Rade vrati kući - tiho je rekla Svetlana i dodala:

- Nema nikakvih novosti o Dejanu. Još nam nisu ni auto vratili. Sve što su odneli iz kuće tamo je ostalo. Sa mnom niko ne razgovara, tek poneki komšija, pita kako sam. Dejan neće još izaći, ne znam ni da li je došao u Zaječar - rekla je Svetlana za Alo! 

Podsećanja radi, Dejan Dragijević i Srđan Janković sumnjiče se da su 26. marta u Banjskom polju službenim automobilom JKP "Vodovod", "fijat panda", oborili dvogodišnju devojčicu iz Bora, Danku Ilić, koja je izašla na put, dok je zajedno sa majkom i bratom bila u poseti pojati u Banjskom polju koja pripada Ivaninoj porodici.

Naime, oni su tog kobnog dana, telo odvezli na deponiju i bacili ga, ali ga je neko od njih dva dana kasnije premestio na nepoznatu lokaciju, tako da ono nije pronađeno još uvek.

Uviđaj je u toku. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading